VIDEO / Au dat petrecere în celulă şi au transmis totul live pe Facebook! Deţinuţii români beau, fumează şi dansează pe manele. Imaginile sunt virale

Publicat: 30/11/2017 | 17:07

În România, petrecerile se dau şi în puşcărie! Şi nu oricum... ca la carte! Asta înseamnă că nu au lipsit cele mai importante ingrediente: alcoolul, ţigările şi muzica de petrecere. Cum distracţia a fost transmisă live pe o reţea de socializare, oficialii de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor au aflat de petrecerea de pomină din celulă şi a fost deschisă o anchetă.

 Mai mulţi deţinuţi români făcut un live pe Facebook în timp ce petreceau de zor în celula în care îşi ispăşesc pedepsele. Odată ce dai play la înregistrarea de mai jos, poţi observa atât păturile suprapuse în care unii dintre petrecăreţi stau întinşi, dar şi gratiile de la geamuri. În prim plan, unii dintre deţinuţi beau acool şi fumează, dar le şi mulţumesc fanilor de pe pagină de socializare.
 

Imaginile de la petrecerea dată în puşcărie au ajuns şi la Administraţia Natională a Penitenciarelor, conform Pro TV.Oficialii ANP au declarat că au început o anchetă pentru identificarea petrecăretilor, dar şi ca să se afle dacă petrecerea din celulă, transmisă live pe Facebook a avut loc într-o unitate de detenţie din tară sau străinătate. La un moment dat însă, un petrecăreţ rosteşte cuvântul „Jilava”.

Citește și...