VIDEO / August Ames, cunoscuta actriţă de filme pentru adulţi, a vorbit despre abuzurile sexuale din copilărie înainte să se sinucidă! Mărturii de coşmar

Publicat: 11/12/2017 | 20:32

Vedeta porno a acceptat să facă mărturisiri dureroase din copilăria ei, când a fost abuzată sexual, scriu jurnaliştii de la Independent. De asemenea, actriţa de 23 de ani a vorbit despre luptele purtate cu tulburarea bipolară, depresia şi tulburarea de personalitate multiple.

Pe 13 septembrie, August Ames a vorbit în cadrul unui interviu despre abuzurile sexuale la care a fost supusă în timp ce era minoră. Ea a declarat că nu tatăl său a fost cel care a abuzat-o.

“A fost îngrozitor. Totul e recent în mintea mea, aşa că trebuie să fiu mereu ocupată cu ceva ca să nu mă gândesc la tot ce s-a întâmplat şi apoi să cad în depresie. Am încercat să fac terapie, urăsc acest cuvânt. Urăsc terapia. (…)”, a povestit August Ames, potrivit sursei citată mai sus.

În vârstă de 23 de ani, ea a murit în Camarillo, California. August Ames s-a spânzurat în această dimineaţă. Actriţa de filme pentru adulţi ar fi recurs la acest gest după ce a fost acuzată de homofobie.