VIDEO / „Aurel, prinde oaia”! Viralul inceputului de an! Ce pateste un barbat intr-un tarc de animale

Publicat: 05/02/2018 | 16:00

"Prinde oaia". Aşa se numesc două dintre viralele acestui început de an, iar personaje principale sunt un bărbat pe care îl cheamă Aurel şi, desigur, cunoscuta ovină, care este animalul cel mai frecvent menţionat în Biblie. De când au fost postate pe internet, clipurile au fost urmărite de foarte mulţi oameni.

 

Cele două înregistrări care au devenit virale pe internet au fost încărcate pe YouTube de un bărbat care poate fi găsit sub numele de Emil Gaming. Odată ce dai play la prima filmare, nu ai cum să rămâi serios la replicile pe care le auzi din partea celor doi bărbaţi.

„Prinde, mă, oaia! Prinde, mă, oaia! Vorbeşte, mă, frumos cu ea! Vorbeşte, mă, frumos, că nu îţi face nimic”, a zis tânărul care întregistra momentele haioase.

În imagini se poate observa cum oaia îl loveşte de mai multe ori cu capul în zona intimă şi sunt unele momente în care îl ridică pe gard în urma izbiturilor puternice.

„Au! Păi, cum s-o prind, mă, că nu mă lasă!?! Nu mai prin nicio oaie…”, a reacţionat Aurel.

Amicul bărbatului din ţarc încearcă să-l convingă să nu renunţe şi să prindă oaia care se încăpăţânează să fie prinsă.

„Păi, trebuie să o băgăm în partea cealaltă, cum facem? Prinde mă, oaia, mă! Du-te, mă, şi prinde oaia!”, l-a îndemnat prietenul lui care îl filma.

„Du-te, mă, că nu mai intru eu acolo!”, a spus bărbatul aflat în ţarc.

După alte câteva încercări, Aurel a ieşit din adăpostul de animale.

După câteva minute de pauză, Aurel şi-a făcut curaj şi a intrat din nou în ţarcul în care era încăpăţânată. Desigur, şi prietenul său e pregătit cu telefonul mobil şi se pune pe filmat din nou.

„Nu dă măi tare, te împinge aşa. Intră acolo, înăuntru ca să o poţi da afară. Intră, mă, Aurele, înăuntru”, l-a sfătuit amicul său, amuzat de pe margine.

La un moment dat animalul a părut că-l ascultă pe bărbatul care a început să-i vorbească frumos, însă, după doar câteva clipe, el a făcut paşi înapoi, şi-a luat viteză şi l-a atacat din nou pe Aurel. Toate acestea se întâmplau în timp ce, de pe margine, prietenul lui Aurel se prăpădea de râs.

Citește și...