VIDEO / Autostopiştii care au omorât un şofer şi au rănit-o pe soţia sa au fost prinşi! Cine sunt asasinii

Publicat: 01/12/2017 | 21:07

La o săptămână de când au comis o crimă abominabilă şi au fost la un pas să ucidă o a doua persoană, autostopiştii au fost încătuşaţi de poliţiştii români. Vă reamintim că vinerea trecută doi bărbaţi şi-au pus în aplicare un plan diabolic, după ce au fost luaţi la ocazie. Totul s-a petrecut când le-au spus celor din maşină că ei au ajuns la destinaţie. Dar, în loc să coboare din autoturism, ei s-au năpustit cu cuţitele asupra cei soţi. Bărbatul avea 58, iar femea, 55 de ani.

Cei doi asasini sunt minori şi locuiesc în judeţul Călăraşi. Mâine, criminalii vor fi prezentaţi judecatorului pentru mandat omor deosebit de grav.

Vă reamintim că terifianta crimă s-a petrecut în după-amiaza zilei de 25 noiembrie, în jurul orelor 17:30, chiar în localitatea călărăşeană Tudor Vladimirescu, comuna Perişoru. Violeta şi Ion Constantin mergeau cu maşina personală dinspre Drajna spre Feteşti. Ei au oprit la intersecţia Drajna, de unde au luat doi bărbaţi, autostopişti. Aceştia, ajunşi aproape de intrarea in satul Tudor Vladimirescu, i-au solicitat bărbatului să oprească maşina pentru a putea coborî.

Criminalii au fost prinşi după o săptămână de căutări. În urma audierilor, anchetatorii au aflat că Andrei Simion (16 ani) a atacat-o pe femeie, iar Cristian Tanasescu (18 ani) i-a taiat gâtul soferului. Tanasescu e elev in clasa a XII-a la Liceul Alexandru Ioan Cuza din Slobozia, iar Andrei – la Liceul Danubius din Calarasi. Mai mult decat atat, Tanasescu si-a serbat majoratul, la trei zile dupa asasinat! Cutitul cu care a fost ucis Ion Constantin a fost gasit ascuns in locuinta elevului de clasa a XII-a.

 

Citește și...