VIDEO / Câştigătoarea de la „Vocea României Junior” s-a lansat în muzică! Maia a cucerit-o pe Adda la filmările clipului „Vreau să zbor”

Publicat: 13/11/2017 | 17:13

La doar nouă ani, Maia Mălăncuş a făcut un pas important azi spre o carieră de succes în lumea muzicii. Câştigătoarea de la "Vocea României Junior" şi-a lansat prima melodie, care este un duet alături de Adda. Clipul şi versurile sunt unele explozive, iar mulţi dintre cei care o vor asculta, o vor îndrăgi imediat.

În cadrul interviului acordat cu doar câteva minute înainte ca piesa să fie lansată oficial, Adda a mărturisit că îi prevede un viitor strălucit micuţei artiste.

„Să vă uitaţi pe Youtube, pentru că chiar acum se lansează clipul melodiei noastre. Şi mă puteţi găsi pe Facebook: Maia Mălăncuş Official, iar pe Instagram Maia MalancusŞtefania. «Vreau să zbor» se numeşte piesa la care am lucrat cu Adda”, a mărturisit cu mult entuziasm câştigătoarea primului sezon de la „Vocea României Junior”.

„Da, sunt foarte fericită, e un munte de talent. Sunt convinsă că va avea o carieră strălucită”, a spus Adda în cadrul emisiunii „La Măruţă”.

Maia are doar nouă ani, iar anul acesta a ieşit învingătoare în urma concursului „Vocea României Junior”.

Ce părere ai despre piesa „Vreau să zbor”, la care Maia a colaborat cu Adda?