VIDEO / De 1 decembrie, Iulia Vântur petrece româneşte alături de Salman Khan! S-a mândrit cu mămăliga şi sarmalele cu care s-a delectat. Incredibil cine a pregătit bucatele tradiţionale

Publicat: 01/12/2017 | 19:02

Aflată la mii de kilometri de România, Iulia Vântur a sărbătorit ca la carte Ziua Naţională a ţării natale. Deşi e în India, statul în care şi-a găsit sufletul pereche, frumoasa româncă s-a înfruptat din preparate tradiţionale româneşti. Fericită, ea a împărtăşit câteva momente fanilor. Tuturor le-a plouat în gură când au văzut imaginile.

Citeşte şi: Primele imagini cu Iulia Vântur şi Salman Khan împreună, după ce s-a spus că s-au despărţit! Cum au fost fotografiaţi cei doi

De 1 decembrie, Ziua României, Iulia Vântur a mâncat ca la mama acasă, deşi e în reşedinţa iubitului ei, Salman Khan. Ea a făcut publică o înregistrare cu bunătăţile pe care le avea pe masă: mămăligă, sarmale şi smântână. Toate preparatele au fost gătite de o prietenă de-ale vedetei, Dana – singura româncă pe care Iulia Vântur o cunoaşte în India.

„La mulţi ani, România! La mulţi ani, tuturor românilor răspândiţi prin lume. Oriunde vă poartă paşii să vă simţiţi acasă, păstrând căldură românească în suflete! Noi, fără să planificăm, am sărbătorit ziua românilor în India, cu sărmăluţe şi mămăligă, făcute de singură româncă pe care o cunosc aici, Dana! #ziuanationalaaiei #românia #1decembrie #romaniinlume #conectaţi #acasă #mancaretraditionala #gustoasă”.

„Ce avem noi aici? Avem mămăligă şi avem sarmale şi smântânică. Şi unde suntem noi? Suntem în… În India, în Delhi. Şi sărmăluţele de la Dana, care le-a preparat cu tot sufletul ei de româncă. (…). La mulţi ani de 1 decembrie! (…)”, a spus iubita lui Salman Khan în clipul de mai jos.

„În India!”, a reacţionat Dana, prietena Iuliei Vântur.

Citește și...