VIDEO / Decizia radicală luată de Irina Loghin, după ce s-a spus că a murit: „Am hotărât să…”

Autor: A.N.
Publicat: 12/02/2018 | 13:41

Anunţul că "Irina Loghin a murit" a întristat milioane de români din ţară şi străinătate weekend-ul acesta. Din fericire, a fost un zvon fals despre celebra cântăreaţă de muzică populară. Îngrozită şi nemulţumită de situaţia în care a ajuns, artista a luat o decizie radicală şi a făcut-o publică în urmă cu câteva ore.

Citeşte şi: Probleme pentru Irina Loghin. A ajuns, de urgenţă, la medic. “După nopţi pierdute…”

După ce a cântărit bine problema delicată, Irina Loghin a pus mâna pe telefon şi a vorbit cu avocaţii. Ulterior, ea a anunţat printr-un mesaj scris pe Internet ce are de gând să facă.

„Dragii mei,

Am primit zilele acestea numeroase telefoane de la admiratori care doreau, pur şi simplu, să îmi audă vocea, să se convingă că nu am murit, că nu am păţit nimic. Am hotărat, aşadar, să iau atitudine împotriva celor care răspandesc asemenea mizerii. Am vorbit cu avocatul meu şi voi luă în cel mai scurt timp toate măsurile care se impun. Am trecut de nenumărate ori peste minciunile care s-au scris despre mine, însă de data această consider că s-a incălcat orice limită a bunului simţ şi a legii.  Vă asigur incă o dată că sunt foarte bine. Nu am murit, nu am fost otrăvită, nu am luat niciun virus ucigaş din SUA.
Vă mulţumesc pentru grijă voastră, pentru sutele de mesaje şi comentarii!”, a anunţat cântăreaţa pe o reţea de socializare.

Citeşte şi: Ce mănâncă Irina Loghin de arată aşa bine la 78 de ani! Vedeta a dezvăluit secretul culinare care o menţine în formă

„Vorbeşte lumea de bine
Mulţi de rău şi mulţi de bine
Unii spun că nu mai sunt
Alţii spun că nu mai cânt,
Dar eu vă spun tuturor
C-am să când pân-am să mor!”
e un al mesaj scris de Irina Loghin, după ce s-a scris că a murit.

Citeşte şi: Irina Loghin dezvăluie secretul frumuseţii! Se ia singură la palme ca să scape de…

Citește și...