Video demential! Interventia in forta a unui politist rutier: „Ba, ia mana, ba de pe masina mea fu**-ti mortii ma-tii!” „Ce-ai zis ma?” Continuarea e rupta din filmele americane

Publicat: 26/07/2012 | 00:00
Un sofer a trecut prin momente prin care nu se gandea atunci cand a plecat de acasa cu masina personala.

El a fost oprit de un echipaj de politie pe un drum public din Suceava. Acesta a refuzat sa se legitimeze si sa urmeze indicatiile politistului motiv pentru care omul legii a intervenit in forta.

„Te-am oprit pentru ca nu porti centura de siguranta, pentru ca masina a fost oprita in zona unde aveai indicator cu oprirea interzisa. Eu te opresc acolo unde consider. Da-mi documentele, refuzul reprezinta contraventie, coboara din masina ca pentru nerespectarea indicatiilor agentului de politie rutiera ramai fara permis pentru 30 de zile sa stii, eu ti-am explicat. Deschide portbagajul pentru ca vreau sa vad ce transporti. Nu te cred pe cuvant, trebuie sa-mi arati. Ai impresia ca daca ma filmezi, dau inapoi sau ce?” a spus politistul nervos.

„Nu ma opriti dupa 7 km, acum. Nu am documentele la mine. De ce m-ati oprit, nu aveti voie sa ma opriti asa cand vreti dumneavoastra. Nu cobor din masina. Ia mana de pe masina mea f***-ti mortii ma-tii!” au fost replicile soferului.

Imediat dupa ce acestia s-au certat si s-au luat la bataie, suceveanul a fost dus la politie si intrucat el a filmat tot momentul, agentul i-a luat telefonul si a incercat sa gaseasca filmuletul pe care ulterior l-a descarcat in calculatorul de la sectie.

Citește și...