VIDEO Descoperire macabră în Argeş. Pompierii veniţi să stingă un incendiu au găsit cadavrul unui bărbat cu gâtul tăiat

Publicat: 11/01/2018 | 12:23

Şoc şi groază în localitatea argeşeană Mioarele. Pompierii veniţi să stingă un incendiu izbucnit la o casă, în cursul dimineţii de joi, au avut parte de o descoperire terifiantă. După ce au reuşit să stingă fllăcările, au pătruns în locuinţă şi au dat peste cadavrul unui bărbat de 45 de ani. Omul avea gâtul tăiat şi fusese încuiat într-o cameră, au relatat reprezentanţii ISU Argeş pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. (VEZI ŞI: Vasluianul care şi-a măcelărit iubita la Londra, cunoscut ca o persoană violentă, cu antecedente)

Din spusele vecinilor, bărbatul era căsătorit şi avea copii, însă scandalurile erau frecvente la el acasă. Soţia intenţiona să divorţeze. Doar el ar fi fost în locuinţă când a pornit vâlvătaia, mai arată martorii. Poliţiştii de la IPJ Argeş au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele morţii bărbatului.

Nu este exclusă varianta ca persoana care l-a ucis să fi incendiat şi casa, pentru a şterge urmele. O altă variantă ar fi că omul s-a sinucis din cauza supărării. (CITEŞTE ŞI: Descoperire terifiantă în Neamţ! O femeie a fost găsită spânzurată, într-o poziţie bizară! Anchetatorii nu exclud un posibil asasinat)

MAYA RADU

(Foto şi video: ISU ARGEŞ)

Recomandarea CIAO.RO