VIDEO / Descoperire macabră în Iaşi! Soţ şi soţie din Iaşi, găsiţi spânzuraţi în casă, de Crăciun! Ce au spus anchetatorii

Publicat: 25/12/2017 | 18:23

O femeie de 38 de ani şi un bărbat, mai mare cu patru ani au fost găsiţi spânzuraţi în propria locuinţă de o rudă. Descoperirea a fost făcută în această zi importantă pentru creştini, iar rudele şi vecinii sunt şocaţi de vestea primită. Anchetatorii cred că varianta cea mai probabilă ar fi cea de crima urmată de sinucidere, potrivit observator.tv.

Tragedia s-a petrecut pe strada Alistar din Iaşi. Criminaliştii sosiţi de urgenţă la faţa locului au descoperit că cei doi soţi prezentau urme de violenţă pe corp. Nu se cunosc încă motivele pentru abominabila descoperire. Totuşi, poliţiştii ieşeni au declarat că iau în calcul şi varianta unei duble crime cu agresor necunoscut.

„Nu stim nimic pentru ca nu ne spune nimeni nimic. Cei doi trebuiau sa mearga la cumatrul lor si nu au mers. Acesta a mers la ei pentru a vedea ce s-a intamplat l-a gasit pe el spanzurat dar in rest nu mai stiu nimic. Era atat de realizat, un baiat exceptional, cu o familie frumoasa, mie imi pare extrem de rau de el. Este o mare surpriza pentru noi”, a declarat o ruda a barbatului, conform sursei citată mai sus.

Deocamdată nu se ştiu mai multe amănunte despre acest caz halucinant. Anchetatorii au izolat locul, iar criminaliştii strâng probe.

Citește și...