VIDEO / E plinuţă, are celulită, dar câştigă peste 60.000 de euro pe an din pozele ciudate cu picioarele ei! Are mii de fani în toată lumea

Publicat: 23/10/2017 | 12:21

Un model din Canada are o afacere mai puţin obişnuită şi câştigă foarte bine cu ajutorul internetului. Cum reuşeşte? Simplu! Deşi, nu are un trup de zeiţă, iar celulita e în floare în unele zone din corp, ea postează poze cu picioarele ei pentru toţi cei care au fetişuri cu ele.

Jessica Gould câştigă în fiecare an aproape 62.000 de euro datorită fotografiilor bizare pe care şi le face la picioare, potrivit Mirror. Desigur, în vizorul ei sunt bărbaţii care au fetişuri cu picioare. Şi, dacă este nevoie, uneori, vedeta vorbeşte prin mesaje cu ei.

În vârstă de 32 de ani, Jessica Gould a început această afacere neobişnuită după ce a văzut un post pentru în domeniu, unde se căuta un model pentru a îndeplini anumite fetişuri. Ea îşi aminteşte că la scurt timp după ce a postat pe Instagram prima poză cu picioarele ei, zeci de bărbaţi i-au trimis o mulţime de mesaje.

În cadrul unui interviu pentru Cosmopolitan, ea a mărturisit că a fost şocată de unele cereri ciudate.

„Niciodată nu am crezut că cineva ar fi interesat de picioarele mele. Am început să-mi dau seama că mulţi erau dispuşi să plătească pentru onoare. De acolo nu a durat mult timp până să învăţ cum să-mi folosesc imaginea personală ca să tachinez sau să atrag potenţialii clienţi plătitori, a declarat Jessica Gould.

Citește și...