VIDEO / Emanuel, debut în forţă pe scena muzicii româneşti! Ai ascultat „Cu Tine Vreau”, piesă la care au lucrat Keo şi Ralflo?

Publicat: 28/11/2017 | 22:01

Emanuel Cîrstea sau simplu: Emanuel, pe numele de scenă e unul dintre tinerii artişti care s-a lansat oficial în muzică. Carismaticul cântăreţ a intrat în studio, unde a înregistrat o melodie la care au lucrat Keo şi Ralflo. Cu toţii sunt mândri de rezultate, mai ales că piesa de debut, "Cu Tine Vreau", se bucură şi de un clip pe măsură.

Emanuel ne-a acordat câteva declaraţii în exclusivitate. Cu multă emoţie, artistul a mărturisit că single-ul „Cu Tine Vreau” a luat naştere după mai bine de un deceniu de muncă.

„«Cu tine vreau» a fost lansată după 14 ani de muncă si încercări. În toţi aceşti ani, alaturi de tatăl meu, am colindat ţara cu spectacole, in speranţa de a evolua. Iar acum sunt bucuros ca, in sfârşit, am reuşit sa lansez propia piesa in care ma regăsesc si cred ca se vor regăsi mulţi. Versurile şi linia melodica au fost compuse de Keo şi Ralflo, cărora le mulţumesc enorm, iar cei de la Sprint Music mi-au oferit ocazia sa lansez alături de ei aceasta piesa şi mi-au acordat încrederea lor. De curând, am filmat şi clipul pentru ea, iar aici am avut parte de alţi oameni frumoşi care m-au ajutat mult. Ştefan Ristache care a filmat ireproşabil. Cele doua protagoniste, Teodora Cernogorenco şi Roxana Nicuale, sunt cele care au făcut povestea clipului sa prindă contur., a povestit Emanuel Cîrstea pentru  CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Tânărul artist a lansat melodia „Cu Tine Vreau” la mijlocul acestei luni.

Citește și...