VIDEO / Eva Longoria e însărcinată! Actriţa şi-a ascuns sarcina, dar avem primele imagini cu burtica şi ştim sexul bebeluşului

Publicat: 20/12/2017 | 15:52

Bucurie fără margini în familia Evei Longoria şi a soţului ei, José 'Pepe' Bastón, directorul Grupului Televisa. Frumoasa actriţă este însărcinată cu primul ei copil şi va deveni mamă anul viitor. În vârstă de 42 de ani, vedeta şi-a ascuns sarcina, dar, potrivit jurnaliştilor de la People, ea e în cel de-al doilea trimestru, iar noi avem primele imagini cu burtica de gravidă.

Eva Longoria, actriţa care a făcut furori cu trupul ei de zeiţă în serialul „Femei disperate”, este în luna a patra de sarcină, a anunţat un reprezentant al artistei de origine mexicană. Mai mult, vedeta îi va dărui celui de-al patrulea soţ un băieţel. Jose Baston, care are 49 de ani, mai are trei copii cu fosta sa soţie, actriţa şi top-modelul Natalia Esperón.

Presa de peste ocean a mai scris că, Eva Longoria a stârnit controverse în legătură cu o posibilă sarcină în urmă cu trei luni, pe când era într-o vacanţă în Atena. Atunci, vedeta fost văzută cu o rochie largă înflorată. Pe 6 decembrie, potrivit unor martori, actriţa îşi „atingea neîncetat burtica” în timpul unei şedinţe foto la gala L’Oreal din Nueva York.

 

Eva Longoria va deveni mămică în primăvara anului viitor, după ce va împlini 43 de ani.

Frumoasa actriţă şi Jose Baston s-au căsătorit în mai 2016 într-o ceremonie desfăşurată în aer liber în Valle de Bravo, în Mexic în prezenţa unor prieteni ca Melanie Griffith, sau David şi Victoria Beckham, după o relaţie de doi ani şi jumătate cu responsabilul Grupului Televisa. Longoria a mai fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher, între anii 2002 şi 2004. În iulie 2007, ea s-a căsătorit la Paris cu jucătorul de baschet Tony Parker, de care a divorţat în 2011.

Citește și...