VIDEO EXCLUSIV. A ţinut-o ”ascunsă”, dar noi am găsit-o. Ea este iubita secretă a celui mai cunoscut barman de la PROTV!

Publicat: 07/12/2017 | 00:00

A ţinut-o ”ascunsă” până acum, dar noi am găsit-o. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu iubita secretă a lui Valentin Luca, finalist la prima ediţie a show-ului “Romanii au talent”. Cel mai cunoscut barman de la PRO TV are o relaţie cu Andreea, o tânără de care este nedespărţit. (CITEŞTE ŞI: Barmanul Valentin Luca nu a putut evita copila care i-a sărit în faţă. A accidentat grav o fetiţă)

A devenit celebru în urmă cu aproape şapte ani, când a impresionat cu lejeritatea cu care jongla cu sticlele de băutură. Valentin Luca a ridicat meseria de barman la rang de artă, iar juriul de la “Românii au talent” a rămas înmărmurit în faţa prestaţiilor sale spectaculoase. De atunci, viaţa lui s-a schimbat şi, în prezent, se poate considera împlinit din toate punctele de vedere. (VEZI AICI: Valentin Luca, barmanul de la Românii au Talent: „Mi-am dat cu o sticlă în tâmplă şi am căzut la pământ!” Vezi ce s-a întâmplat!)

Mai ales că are şi o iubită, alături de care petrece majoritatea timpului liber. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi într-un mall din Capitală, în timpul unei sesiuni de shopping. S-au plimbat prin mai multe magazine şi au cumpărat fix ce şi-au propus. Au fost extrem de apropiaţi, s-au ţinut de gât şi s-au sorbit din priviri. E clar, e iubire mare la mijloc.

Bruneta superbă care i-a furat inima lui Valentin se numeşte Andreea. Cei doi formează un cuplu frumos şi se potrivesc de minune. Cel mai cunoscut barman de la PRO TV este îndrăgostit până peste cap de partenera sa. Aşa că nu este exclus ca în viitorul apropiat să asistăm la o căsătorie. Mai ales că sunt împreună de o bună perioadă şi au o relaţie solidă. (CITEŞTE ŞI: Luca Valentin, cel mai talentat barman din lume! A câştigat premiul cel mare, de 10.000 de lire!)

De când a devenit celebru, Valentin Luca a participat la numeroase competiţii internaţionale de profil, unde premiile s-au ridicat la mii de euro. Şi-a deschis şi un local în Capitală, unde se serveşte gheaţă din apă de izvor. În ţară, a fost invitat să susţină numeroase show-uri.

Accident grav, în urmă cu cinci ani

În 2012, Valentin Luca a fost protagonistul unui grav accident rutier, în urma căruia o fetiţă de 10 ani a fost rănită. Incidentul s-a produs pe DN1, între Bucureşti şi Ploieşti, în dreptul localităţii Pucheni. Micuţa a fost lovită de maşina condusă de barman, în timp ce încerca să traverseze prin loc nepermis şi fără a se asigura. În urma impactului, copilul a fost transportat la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, cu un elicopter SMURD. (NU RATA: VIDEO Barmani în sincron! Doi băieţi au făcut spectacol cu sticle, pahare şi alcool la „Românii au talent”!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...