VIDEO EXCLUSIV. AMR 7 zile până la decisivul cu Polonia, dar… S-a ”rupt” naţionala?! Foştii stelişti s-au ignorat COMPLET la terasă!

Publicat: 03/06/2017 | 00:00

Cinci foşti jucători ai Stelei s-au aflat, simultan, în acelaşi restaurant, dar nu au stat împreună. Chipciu, Bourceanu şi Râpă au stat la o masă, iar, la doar câţiva metri distanţă, s-au aflat Gardoş şi Bicfalvi. Cele două grupuri s-au ignorat total şi nu s-au salutat, după cum se observă şi în imaginile obţinute de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Îngrijorător este faptul că peste doar şapte zile vom întâlni Polonia, iar în cadrul lotului echipei naţionale pare că există tensiune. Chipciu, Gardoş şi Bicfalvi se află printre “tricolorii” convocaţi de selecţioner pentru partida de la Varşovia. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

În sânul echipei naţionale nu există deloc linişte înaintea partidei cu Polonia, programată pe 10 iunie. Se pare că jucătorii s-au scindat şi au ajuns să nu se mai salute nici măcar atunci când se întâlnesc. Lucru demonstrat, cu vârf şi îndesat, de trei foşti jucători ai Stelei, convocaţi pentru disputa de la Varşovia. Episodul a avut loc pe terasa unui restaurant de lux din Capitală. (VEZI AICI: Convocat de Daum la lot, Răzvan Marin a ”fugit” din cantonament la NUBA. A făcut un şpriţ subţire cu iubita!)

Alexandru Chipciu i-a evitat pe Florin Gardoş şi Bicfalvi, care au stat împreună la aceeaşi masă. Nu i-a păsat de faptul că se va întâlni cu cei doi la echipa naţională şi a preferat compania lui Cornel Râpă şi Alexandru Bourceanu. Foştii jucători ai Stelei s-au împărţit pe două grupuri şi au stat la mese diferite, la câţiva metri distanţă, după cum se vede în imaginile pe care CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIAvi le prezintă în exclusivitate . “Bisericuţele” nu s-au salutat şi s-au ignorat total. Semn că între Gardoş şi Bicfalvi, pe de o parte, şi Chipciu ar exista tensiune.

Chipciu era neînsoţit, spre deosebire de Râpă şi Bourceanu, care aveau nevestele alături. La masa lor, erau mai multe scaune libere, iar logic ar fi fost ca Gardoş şi Bicfalvi să fie invitaţi să li se alăture. Nu s-a întâmplat, însă, acest lucru. Ce ar fi declanşat tensiunea între ei nu ştim.

Cert este că acest lucru nu face deloc bine echipei naţionale, care peste şapte zile va înfrunta Polonia, într-o partidă decisivă pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2018. Iar relaţia lui Chipciu cu Gardoş şi Bicfalvi nu pare tocmai în regulă. (CITEŞTE ŞI: Nu mai prinde ”naţionala”, dar nu pune la suflet! Torje a făcut o noapte de şpriţ cu ”băieţii răi”!)

Chipciu, Bourceanu, Râpă, Gardoş şi Bicflavi au jucat pentru Steaua şi au în palmares numeroase trofee. Acest fapt pare că nu i-a unit, ba din contră. Fotbaliştii au ajuns să se ingnore total, inclusiv în locurile publice, aşa cum se poate observa clar din imaginile obţinute de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Citește și...