VIDEO EXCLUSIV. Avem primele imagini după scandalul de la LOFT. L-am filmat pe ”ginerele” lui Meme pe şantier: ”Ce p@#$ mea să fac?! Vrei să fiu vesel?!”

Publicat: 14/11/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu Dan Petrache şi „Memeluşa” după scandalul de la LOFT. Cei doi s-au întâlnit în zona Floreasca, după care fiul temutului „Şefu” a rămas pe un şantier, în locul unde va deschide un restaurant, alături de doi amici, cărora le-a explicat, pe scurt, ce s-a întâmplat în club. (VEZI ŞI: Meme Stoica şi milionarul Petrache se pregătesc de nuntă. Cuscra temutului ”Şefu’” a ieşit cu copiii la petrecere!)

După scandalul în care a fost printre protagonişti, alături de iubită şi de “socrul” Meme, Dan Petrache a alocat, câteva minute, şi propriei afaceri. Foarte curând, acesta va inaugura, lângă Piaţa Floreasca, un local de lux, cu care speră să dea lovitura din punct de vedere financiar. Fiul temutului „Şefu” vrea ca lucrurile să meargă perfect, aşa că se implică personal în construcţia restaurantului. (VEZI AICI: Patronul milionar al FCSB a răbufnit: ”E un scandalagiu, care se droghează!”. ”Ginerele” lui Meme e recidivist… L-am filmat cu faţa însângerată! Atenţie! Imagini cu un puternic impact emoţional)

Totuşi, până să ajungă pe şantier, Dan Petrache s-a întâlnit cu iubita sa, care era însoţită de mama ei. „Memeluşa” a fost cu zâmbetul pe buze, semn că a trecut fără probleme peste incidentul în care a fost implicată la finalul săptămânii trecute. Cei doi s-au întreţinut câteva minute, după care fiecare şi-a văzut de treaba sa. Fiica directorului sportiv al FCSB s-a retras fără prea multe comentarii, în timp ce fiul lui „Şefu” a rămas pe şantier. (NU RATA: Fiica managerului FCSB l-a iertat pe fiul temutului Şefu’. A împăcat-o definitiv la mare)

Îmbrăcat lejer, cu pantaloni scurţi şi un hanorac, Dan Petrache le-a explicat prietenilor, în faţa restaurantului pe care îl construieşte, cum a ajuns să fie implicat într-un nou scandal. Iubitul „Memeluşei” a fumat continuu, semn că haosul pe care l-a provocat la LOFT l-a marcat. ”Ce p@#$ mea să fac?! Vrei să fiu vesel?!”, i-a răspuns unuia dintre amici, în momentul în care a fost întrebat cum se simte.

Fiul temutului „Şefu” a gesticulat, nervos, tot timpul cât a discutat cu amicii săi. Şi-a făcut, însă, timp să vadă în ce stadiu se află lucrările la restaurantul pe care urmează să-l deschidă în scurt timp. Imaginile prezentate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, sunt primele cu ”ginerele” lui Meme şi iubita sa după scandalul monstru de la LOFT, petrecut în weekend-ul trecut (VEZI AICI TOATE DETALIILE).

Gigi Becali l-a făcut praf pe Dan Petrache: “Scandalagiu şi drogat!”

După ce Meme a fost implicat într-un scandal alături de „ginerele” său, Dan Petrache, Gigi Becali a răbufnit la adresa fiului lui „Şefu”.

“Meme Stoica nu e scandalagiu, doar ginerele lui. Dar eu i-am spus lui Meme: «Dacă le spui fotbaliştilor că nu e normal să te duci în club, tu cum te duci?». Ginerele lui e cam scandalagiu, se cam îmbată. I-am spus să-i spună ginerelui lui şi fetei: «Voi vreţi familie sau vreţi să vă duceţi la curvăsăreală?». Acolo se duc numai curve, curvari, scandalagii şi drogangii. Un om care e cuminte nu se duce acolo.

Nu vreau să-l amendez pe Meme pentru că e încă afectat fizic şi mental după eliberare. I-am zis: «Meme, mi-e ruşine de tine. Ce să caute un om de 55 de ani în club?». I-am spus să-i spună fetei să-l lase pe ăsta că e scandalagiu şi drogat. Cei care merg în cluburile de noapte au înţelegeri cu miliţia că se droghează 70 la sută din ei. Dacă nu te droghezi, nu poţi să stai în muzica aia”, a declarat Gigi Becali. (CITEŞTE ŞI: ”Băi, te caut cu bodyguarzii şi…”. Juniorul temutului Şefu’ l-a ameninţat pe Dinte că-l… decupează din cauza Memeluşei!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Recomandarea CIAO.RO