VIDEO EXCLUSIV. I-a deschis proces fostei soţii, iar acum… Celebrul politician le-a prezentat-o copiilor pe noua iubită, iar noi avem filmările care vor declanşa războiul!

Publicat: 05/01/2018 | 00:00

Mădălin Voicu s-a despărţit discret de fosta lui iubită, pictoriţa Carmen Olteanu, şi, de câteva luni, are o nouă "cucerire", pe care nu se fereşte să o arate tuturor! Mai mult decât atât, Adriana a intrat deja ”în familie” într-un mod care, cu siguranţă, o va înfuria pe fosta parteneră a lui Mădălin. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a obţinut imaginile care vor declanşa scandalul! (VEZI ŞI: S-a iubit cu fiica ”Regelui mobilei” şi cu a lui Mădălin Voicu! Imagini în premieră cu cel mai nou cuplu din showbiz! Donjuanul de la Masterchef s-a combinat cu…)

Despărţirea fostului politician de pictoriţa Carmen Olteanu a avut loc cu multe luni în urmă, dar Mădălin a recunoscut asta în octombrie anul trecut. A fost destul de greu pentru că are doi copii mici cu ea, Ştefan, în clasa a doua şi Ioan, la grădiniţă „M-am despărţit de Carmen. Copiii îi văd o dată, de două ori pe săptămână în funcţie de program. Trăiesc cu o femeie care mă iubeşte şi care mă înţelege. În timp, rănile pe care le-am suferit tot în timp se vor vindeca şi atunci viaţa merge înainte… Nu e vorba despre acuze, ci despre lucruri pe care ţi le asumi. Probabil în timp, rănile pe care le-am suferit tot în timp, se vor vindeca. Ştii cum cred eu că oamenii trebuie să-şi facă de cap? Trebuie să pună punct unor lucruri care au fost malefice şi să purceadă către lucruri pozitive ”, spunea, anul trecut, Mădălin.

(CITEŞTE ŞI: Femeia de care a divorţat Mădălin Voicu este mai bogată decât politicianul! Frumoasa pictoriţă l-a iubit 16 ani)

Se pare, însă, că relaţiile dintre ei nu au rămas prea bune după despărţire, iar conflictul a izbucnit, având la mijloc… copiii! Chiar înainte de Revelion, Mădălin Voicu şi-a trimis avocaţii la tribunal, unde i-a deschis proces fostei sale partenere de viaţă. Mădălin a cerut instanţei stabilirea unui program de vizită pentru cei doi minori, întrucât nu are posibilitatea să-i vadă când doreşte! Cu siguranţă, citaţia nu-i va pica bine lui Carmen Olteanu, cu atât mai mult după imaginile prezentate de CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România!

Adriana, actuala iubită a lui Mădălin, se înţelege bine cu copiii acestuia
Adriana, actuala iubită a lui Mădălin, se înţelege bine cu copiii acestuia

Băieţii o acceptă deja pe Adriana

Într-una din ultimele zile ale anului trecut, Mădălin Voicu a ieşit la mall cu cei doi copii ai săi, cu acordul fostei sale iubite. Este puţin probabil, însă, ca aceasta să fi acceptat să-şi lase băieţi cu Mădălin şi cu noua lui iubită, pentru că exact asta s-a întâmplat! Mai mult, băieţii o acceptă deja pe Adriana! Aşa cum se poate observa în imagini, Mădălin şi-a lăsat familia la masă şi apoi s-a dus la casă, pentru a le cumpăra câteva sucuri. În tot acest timp, micuţii nu mai aveau răbdare, s-au plictisit, iar unul dintre ei a lăsat capul pe masă. Iubita lui Mădălin a fost mişcată de starea copilului şi l-a mângâiat părinteşte pe cap, iar băiatul a acceptat fără să protesteze! (VEZI ŞI: EXCLUSIV. Secretarul de stat de la ”Cultură” a închis procesul de paternitate. Deputatul PSD cu 5 mandate şi-a recunoscut fiul secret de 37 de ani!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...