VIDEO EXCLUSIV. Imagini senzaţionale cu cel mai puternic om din România. A ”cocoşat” un cărucior de cumpărături şi…

Publicat: 20/09/2017 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini unice cu Radu Valahu, cel mai puternic om din România. Celebrul campion la skandenberg are tehnici de antrenament speciale, iar căruciorul de cumpărături îl ajută să se menţină în formă maximă. (VEZI ŞI: Campionul României al greilor a schimbat categoria! Nu o să îţi vină să crezi prin ce chin a trecut sportivul!)

Deşi e celebru în toată lumea, Radu Valahu este un personaj modest, prietenos şi cu simţul umorului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe campionul cu braţ de fier în parcarea unui hypermarket din Capitală, alături de un prieten. Cel mai puternic om din ţară şi-a cumpărat strictul necesar, ocazie cu care a dezvăluit şi cum se menţine în formă. (VEZI AICI: Moment aproape inexplicabil la Românii au Talent! Titanul Radu Valahu, lovit inghinal de… Piticul Porno!)

Căruciorul de cumpărături este aliatul său de nădejde. Radu Valahu a explicat că obişnuieşte să-şi urce amicul îl el şi să dea ture prin parcare. În acest fel, îşi antrenează braţul care l-a ajutat să devină campion în repetate rânduri. De asemenea, cel mai puternic om din România adoră, la rândul lui, să ”cocoşeze” cărucioarele de cumpărături şi să se plimbe cu ele. Ne-a făcut şi o demonstraţie, iar imaginile sunt, de-a dreptul, senzaţionale. (CITEŞTE ŞI: De la skanderbeg la versuri nu-i decât un pas. Radu Valahu a scris 43 de poezii)

Radu Valahu a acordat şi un scurt interviu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, ocazie cu care a dezvăluit care sunt planurile sale şi ce recorduri doreşte să doboare.

Ce faceţi?

Ce să fac, la cumpărături, mă antrenez. Ideea care este… Cu cât căruţul este mai plin, cu atât mai mult îţi antrenezi braţul. În cazul în care căruţul este gol, nu poţi să faci un antrenament eficient. Am mai multe exerciţii cu căruţul. Pasiunea mea este să dau ture cu el. De exemplu, îl urc pe prietenul meu în căruţ sau el pe mine şi dăm ture prin parcare.

Păi şi ţine căruţul?

– Ţine, ţine, nu ai treabă. Acesta este un antrenament mai special.

Vă pregătiţi pentru concursuri?

– Sunt pregătit, m-am născut pregătit. Vin de la Campionatele Mondiale, tocmai am ratat locul doi, am ieşit pe patru din cauza unor greşeli de tabel, ca să zic aşa. Erori tehnice, nu ştiu cum să le numesc, de arbitraj şi alte chestii. Oricum e bine şi locul patru în lume. La Budapesta am participat.

Ce planuri aveţi?

Lăsând gluma la o parte, mă pregătesc să trag un Boeing. Un Boeing sau când apa va ajunge pe la şapte grade Celsius vreau să înot cu un vapor în spate. O să te urc pe tine în vapor.

Ce aţi cumpărat?

Păi uite… Eu prefer să mănânc salamul, nu să-l ascult. Iar detergentul ăsta îmi ajunge la un tricou. Căruciorul de cumpărături este multifuncţional. Poţi să faci şi skandenberg pe el. Dar cel mai nasol skandenberg a fost pe un grătar.

Mulţumim pentru interviu. Mult succes!

– Vă mulţumesc frumos.

Citește și...