Acasă » Știri » Știri interne » VIDEO EXCLUSIV. Legături periculoase între diplomata care ceartă România şi ”nucleul” mega-afaceriştilor din anchetele DNA. ”Stenogramele discuţiilor” dintre ambasadoarea Olandei & condamnatul pentru corupţie la ”Revelionul bogaţilor”

VIDEO EXCLUSIV. Legături periculoase între diplomata care ceartă România şi ”nucleul” mega-afaceriştilor din anchetele DNA. ”Stenogramele discuţiilor” dintre ambasadoarea Olandei & condamnatul pentru corupţie la ”Revelionul bogaţilor”

De: Cancan 04/01/2018 | 00:00
Ambasadoarea Olandei şi soţul acesteia au stat la masă de Revelion cu milionarul anchetat de DNA Nelu Iordache

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a detonat bomba începutului de an după ce a filmat-o pe ambasadoarea Olandei, Stella Ronner Grubacic, o aprigă contestatară a ”Legilor Justiţiei”, la masa de Revelion alături de Regele Asfaltului Nelu Iordache, anchetat în mai multe dosare! Fostul comisar-şef Petru Pitcovici, reţinut de DIICOT pentru că ar fi ajutat traficanţi de droguri, a fost şi el la masă cu ambasadoarea Olandei şi cu Nelu Iordache, au povestit reporterii CANCAN.ro. Legăturile ambasadoarei Olandei cu Nelu Iordache şi Petru Pitcovici sunt periculoase, având în vedere dosarele în care sunt implicaţi Iordache şi fostul comisar-şef din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA). (VEZI AICI: Mega-exclusivitatea începutului de an. Primele imagini cu Ambasadoarea Olandei, la cina de An Nou cu familia milionarului condamnat pentru corupţie!)

UPDATE 16:00 Ambasada Olandei a transmis un comunicat după ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a publicat în exclusivitate imaginile cu ambasadoarea Olandei, Stella Ronner Grubacic, la masă cu Regele Asfaltului Nelu Iordache de Revelion.

„Doamna Ambasador Stella Ronner-Grubacic şi familia sa au petrecut o vacanţă de ski privată în Poiana Braşov. Doamna Ronner-Grubacic nu se afla acolo în calitatea sa oficială. Hotelul unde a fost cazată familia sa a organizat o cină cu ocazia Revelionului, la care au participat sute de invitaţi. Nu a existat nicio consultare prealabilă cu doamna ambasador cu privire la amplasarea la masă.

Olanda urmăreşte activ evoluţia statului de drept în Romania, referitor la care recent a fost făcută o declaraţie, împreună cu alte şase ţări europene, în data de 21 decembrie”, se arată în comunicatul Ambasadei Olandei.

Astăzi vă prezentăm un nou video exclusiv primit pe celebra adresă [email protected]: Nelu Iordache discutând cu un alt celebru asfaltator controversat din Ialomiţa – Corneliu Dragomir – şi încă doi bărbaţi cu spatele (cine îi recunoaşte din video este rugat să ne scrie la [email protected]!). Nu este exclus ca unul dintre cei cu spatele să fie chiar soţul ambasadoarei.

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă astăzi, în mega-exclusivitate, posibile „stenograme” ale discuţiilor de la „Revelionul Bogaţilor” de la Hotelul Teleferic, adică subiectele care ar fi putut fi abordate. Discuţiile dintre ambasadoarea Olandei, Stella Ronner Grubacic, soţul acesteia, Bratislav Grubacic, Regele Asfaltului Nelu Iordache şi Petru Pitcovici, fostul comisar şef din cadrul DGA, anchetat pentru că ar fi ajutat traficanţi de droguri, s-ar fi putut purta pe trei paliere:

1. Justiţie

Ambasadoarea Olandei a fost o aprigă contestatară a ”Legilor Justiţiei”. Ambasada Olandei s-a aflat printre cele 7 ambasade care au trimis un comunicat comun în care atrăgeau atenţia că modificarea în Parlament a legilor justiţiei, precum şi amendamentele depuse la Codurile Penale, riscă să pună în pericol progresele făcute de ţara noastră în domeniul reformelor din justiţie.

Ambasadoarea Olandei, Stella Ronner Grubacic, a avut o întâlnire în luna noiembrie a anului 2017 cu Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Oficial, cei doi au discutat despre MCV (Mecanismul de Cooperare şi Verificare).

Chiar înainte de „Revelionul Bogaţilor” de la hotelul Teleferic din Poiana Braşov, Nelu Iordache a fost achitat în „Dosarul Transalpina”, în care era acuzat de instigare la abuz în serviciu în formă continuată şi instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată. Iordache a fost achitat, în primă instanţă, în acest dosar pe 30 decembrie 2017, de Tribunalul Bucureşti.

Tot înainte de Revelion, Dan Chioru, pe numele său real Sandu Simion, poreclit ”Escobar al României”, a fost eliberat din închisoare. Dan Chioru este liderul grupării de traficanţi de cocaină pe filieră olandeză care ar fi fost protejată de fostul comisar-şef al DGA, Petru Pitcovici. În 29 decembrie, Tribunalul Bucureşti a respins ca nefondată contestaţia făcută de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la decizia de eliberare a lui Dan Chioru. „În temeiul art.206 Cpp respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-DIICOT împotriva încheierii de şedinţă din data de 20.12.2017, pronunţată de Tribunalul Bucureşti-Secţia I Penală”, se arată în decizia instanţei.

Cine îi recunoaşte pe cei fără săgeţi este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro
Cine îi recunoaşte pe cei fără săgeţi este rugat să ne scrie la [email protected]

2. Spaţiul aerian

De ce spaţiul aerian? Tocmai pentru că soţul ambasadoarei Olandei, Bratislav Grubacic, fost jurnalist şi actual om de afaceri, a fost preşedintele Consiliului de Supraveghere al SMATSA, Administraţia Sârbă a Serviciilor de Trafic Aerian, echivalenta ROMATSA din ţara noastră. Nelu Iordache este fondatorul Blue Air, iar în noiembrie 2017 Tribunalul Ialomiţa a decis că respectiva companie aviatică trebuie să se întoarcă la Regele Asfaltului. Potrivit gazetadecluj.ro, instanţa a decis ca Blue Air Airline Management Solutions SRL, firma care prestează în prezent servicii de transport aerian sub marca „Blue Air”, trebuie să restituie fostului proprietar, Bata Sky Imobiliare SA, companie aflată în insolvenţă, toate activele pe care le-a preluat în 2013, în baza unui contract de transfer de activitate. Petenta în acest dosar este compania Romstrade SRL, în insolvenţă, reprezentată de administratorul judiciar, iar omul de afaceri Nelu Iordache şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Giurgiu au calitatea de intervenienţi. (CITEŞTE ŞI: Afacerile i-au luat-o la vale, iar el… Ce ruşine a păţit milionarul ”Blue Air”)

Înainte de a intra în mediul afacerilor, Bratislav Grubacic, soţul ambasadoarei Stella Ronner Grubacic, a fost analist politic. Potrivit publicaţiilor sârbe, Bratislav Grubacic cunoaşte foarte bine mediul politic din ţara lui.

3. Asfaltări

Ceea ce puţină lume ştie este că o firmă olandeză a fost implicată în construcţia autostrăzii Lugoj-Deva! În 2013, CNADNR a semnat contractele pentru construcţia loturilor 2 şi 3 ale autostrăzii Lugoj-Deva, aceasta fiind atribuită unui consorţiu care reunea o firmă a omului de afaceri Theodor Berna, două companii din Spania şi una din Olanda. 

Milionarul Theodor Berna a obţinut, de-a lungul timpului, foarte multe lucrări din partea statului român, extrem de avantajoase pentru omul de afaceri. Chiar anul trecut, Theodor Berna, prin compania Tehnologica Radion SRL pe care o deţine, obţinea lucrările de reparaţie şi întreţinere a străzilor din Sectorul 1 al Capitalei. Theodor Berna este asociat cu un alt om de afaceri abonat la bani publici, Corneliu Dragomir, patronul Hanului Privighetoarea din Slobozia, care s-a aflat şi el la hotelul Teleferic în noaptea „Revelionului bogaţilor” şi care a fost filmat discutând cu Nelu Iordache, imaginile exclusive fiind difuzate de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. Hotelul Teleferic a găzduit, de altfel, mai mulţi milionari în noaptea dintre ani, printre care şi Gigi Becali.

Corneliu Dragomir şi Nelu Iordache s-au mutat de la
Corneliu Dragomir şi Nelu Iordache s-au mutat de la „Revelionul bogaţilor” pe terasă, unde au discutat alături de mai mulţi bărbaţi

În afară de Dosarul Transalpina, în care a fost achitat înainte de Anul Nou în primă instanţă, Nelu Iordache a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la şase ani şi trei luni de închisoare cu executare pentru deturnarea fondurilor alocate pentru primul tronson din autostrada Nădlac – Arad.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, ambasadoarea Olandei a cerut de mai multe ori în 2017 o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Oare ce ar fi vrut să discute ambasadoarea Olandei cu şeful Ministerului Transporturilor, ce are în subordine CNADNR, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale?! 

Cine are informaţii despre ce ar fi avut să discute ambasadoarea Olandei cu Ministrul Transporturilor este rugat să ne scrie la [email protected]

(N.D.)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a înlemnit când a văzut-o
Gestul bizar pe care Prințesa Kate Middleton îl face NOAPTEA, pe întuneric. Prințul William a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta:
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...