VIDEO EXCLUSIV. Pavel Stratan are un talent secret! L-am filmat la hotel în timp ce…

Publicat: 02/12/2017 | 23:12

Pavel Stratan este în culmea fericirii! Cleopatra, celebra lui fiică, şi fiul său Cezar au lansat o piesă împreună! Îndrăgitul cântăreţ a făcut promo pentru noul cântec, după un tur prelungit prin mai multe platouri de televiziune. Pavel, soţia lui şi cei doi copii au locuit la hotel în această perioadă şi, de multe ori, au analizat situaţia chiar în holul principal al imobilului, pe canapele. Cu această ocazie, Pavel şi-a dezvăluit şi secretul: nu este doar talentat în muzică, este şi un adevărat magician al cărţilor de joc! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a surprins în timp ce învârtea cărţile precum David Copperfield. (VEZI ŞI: CLEOPATRA STRATAN a devenit o adevărată domnişoară, dar abia când s-a pozat lângă tatăl ei, toată lumea a putut vedea asta)

La cei opt ani ai lui, Cezar, băieţelul lui Pavel Stratan, îi calcă pe urme tatălui său, la fel cum a făcut-o Cleopatra (15 ani), deja celebră. Iar pentru că tot spre meseria de cântăreţ trage, Cezar a debutat deja în carieră! Fireşte, alături de sora lui, Cleopatra.

Cei doi au lansat piesa ”Mami”, care a fost bine primită de public. (CITEŞTE AICI: Cum se poartă Pavel Stratan cu copiii când nu e în faţa camerelor de luat filmări! Băieţelul l-a dat de gol: ”Cu plânsul…”)

Dacă talentul Cleopatrei este deja cunoscut, fanii au descoperit, cu plăcere, că şi băieţelul lui Pavel Stratan are o voce de vis, mai mult, cântă în stilul tatălui său.

Pavel Stratan şi cărţile de joc

Pavel Stratan, soţia lui şi cei doi copii au avut de alergat zilele acestea, odată cu lansarea piesei. Cei patru au avut şi momente de destindere, cum se poate observa în imaginile obţinute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Dar surpriza vine din partea lui Pavel. Acesta discută, în primă fază, cu Cleopatra… Cei doi sunt, în acelaşi timp, prinşi şi cu alte treburi. Cleopatra butonează mobilul, Pavel… cărţile de joc! Da, cărţile de joc! Marele secret al lui Pavel Stratan a fost dezvăluit! Şi cum le ”jonglează”! David Copperfield ar fi invidios.

Moldoveanul de peste Prut nici nu se uită, la un moment dat, la cărţile pe care le face evantai dintr-o mişcare, apoi le bate ca un jucător ”vero” . În timp ce intră în vorbă şi cu soţia sa, dar şi cu fiul său, apăruţi, pe neaşteptate, pe canapea, în holul hotelului. (CITEŞTE AICI: EXCLUSIV. Primele declaraţii. Margherita, despre relaţia cu prezentatorul TV: ”Am ieşit împreună…”)

Pavel mai strânge o dată cărţile, apoi le împrăştie şi iar le strânge! Talent curat!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...