A fost unul dintre cei mai puternici miniştri! Primele filmări după 5 ani de la dispariţia lui politică

Publicat: 16/02/2018 | 00:00

Unul din cei mai puternici miniştri de la noi s-a retras de mai bine de cinci ani din viaţa publică, iar ”mişcarea” îi prieşte de minune!  Marian Sârbu, fostul ministru al Muncii în timpul guvernării lui Adrian Năstase, îşi petrece timpul alături de persoanele apropiate şi a trecut cu bine peste toate momentele dificile din viaţă. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a întâlnit în plină relaxare! (VEZI ŞI: S-a retras din politică în urmă cu trei ani din cauza dosarului ”Microsoft”. Fostul ”premier 10 zile” al României a ajuns de nerecunoscut!)

Fostul ministru, retras din politică de mai bine de cinci ani, a ieşit cu familia într-un mall din nordul Capitalei şi a fost extrem de răbdător când a fost nevoit să-şi aştepte apropiaţii. Marian Sârbu a vizitat chiar şi un fast-food, de unde a cumpărat o pizza, semn că sănătatea nu-i mai face probleme, după o intervenţie chirurgicală delicată pe care a suferit-o acum câţiva ani în străinătate. Fostul ministru şi-a recuperat apoi membrii familiei, nu a lăsat deloc din mână cartonul de pizza şi i-a condus până la parcare, îmbarcându-i pe toţi către casă!

(CITEŞTE ŞI: Gabriel Oprea şi Marian Sârbu s-au întâlnit în taină)

Aşadar, o zi obişnuită din viaţa unuia dintre cei mai puternici miniştri de după Revoluţie, prima apariţie publică a lui Marian Sârbu după ce a ieşit din politică. În urmă cu câţiva ani s-a mutat chiar şi în Dubai, unde a îndeplinit o funcţie diplomatică, iar apoi a revenit la instituţia de unde plecase, Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Dat în judecată de ASF

În octombrie 2015, Marian Sârbu s-a aflat chiar în centrul unui scandal, ajungând ca tocmai angajatorul său – ASF, să-l dea în judecată pentru recuperarea unor drepturi băneşti, în condiţiile în care era consilierul preşedintelui de atunci al autorităţii, Mişu Negriţoiu! (VEZI ŞI: Marian Sârbu demisionează din PSD!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...