VIDEO EXCLUSIV. Prezentatoarea TV l-a lăsat pe Tavi cu fetiţa. Gabriela Cristea a „fugit” de acasă în Ajun şi…

Publicat: 25/12/2017 | 00:00

Gabriela Cristea l-a lăsat pe Tavi Clonda cu fetiţa şi a dat fuga, în Ajun, la un mall din Bucureşti, la un magazin de haine. Cel mai probabil, prezentatoarea TV, momentan în concediu de maternitate, a cumpărat câteva cadouri de care uitase. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, publică în exclusivitate imaginile. (CITEŞTE ŞI: Cel mai sincer interviu! O sticlă de vin şi... Gabriela Cristea, despre momentele intime cu Tavi: ”Nu ne-am uitat pe noi...”)

Este prima „evadare” a Gabrielei Cristea, care stă în permanenţă cu fiica ei, Bella Victoria Margot. Ei bine, probabil fiindcă uitase să cumpere ceva, prezentatoarea TV l-a lăsat pe Tavi Clonda să stea cu cea mică şi a mers la mall. Nu s-a machiat, semn că nu plănuise această ieşire. În timp ce aştepta la coadă să achite articolele cumpărate, ea a vorbit la telefon.

Gabi Cristea este disperată după fetiţa ei şi recunoştea în ultimul ei interviu, acordat în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, că nu lasă pe nimeni să stea cu Bella în afară de soţul ei, Tavi.Pe mine mă ajută soţul şi pe soţ îl ajut eu. Ne ajutăm reciproc! Deocamdată stăm doar noi doi cu ea, pentru că nu suntem pregătiţi. Bunica (n.r. mama lui Tavi Clonda) a venit de câteva ori şi mai mult m-a ajutat pe mine în gospodărie, în sensul că m-a ajutat cu curăţenia, dar nu cu copilul! Deocamdată nu se apropie nimeni de copil, decât noi! Probabil că din ianuarie voi reveni pe micul ecran, dar nu mă mai întreba lucrurile astea, că mă apucă plânsul! Sunt aşa, jumate, jumate! Îmi doresc să mă întorc evident, pentru că vreau să fiu o femeie activă şi să îmi continui cariera, dar în acelaşi timp îmi este foarte greu să mă gândesc la momenul în care o să o las acasă cu tati . Şi sper că doar cu el, nu cu altcineva”, declara Gabi Cristea pentru CANCAN.ro.

Gabriela Cristea se întoarce pe micul ecran după sărbători

Gabi Cristea este încă în concediu de maternitate. Prezentatoarea TV se va întoarce, însă, curând pe sticlă, urmând să fie din nou realizatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” de la Kanal D. Gabi Cristea a fost înlocuită în perioada de absenţă de pe micul ecran de Bianca Drăguşanu. (VEZI ŞI: Prima ieşire la mall cu părinţii. Gabriela Clonda şi Tavi Clonda s-au asortat din cap până în picioare. Cum au îmbrăcat-o pe Victoria: „OMG, ce frumoşi sunteţi!”)

Soţia lui Tavi Clonda estimează întoarcerea pe micul ecran în luna ianuarie. „Am timp doar noaptea şi mă mai uit din când în când în reluare (n.r.- la „Te vreau lângă mine) pentru că în timpul zilei am treabă multă. În ianuarie (n.r. va reveni pe scaunul de moderator al emisiunii ”Te vreau lângă mine”). Cred… Cred, nu sunt 100% sigură, dar în proporţie de 90%, în ianuarie”, declara Gabi Cristea pentru CANCAN.ro.

Gabi Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda, au devenit, pe 23 septembrie 2017, părinţii unei fetiţe minunate, Bella Victoria Margot. Pentru acest lucru, Gabi Cristea a urmat mai multe tratamente de fertilizare. „Am uitat prin ce-am trecut, nu mai ştiu cât de greu a fost, fiindcă a fost, într-adevăr dificil, important este că, în sfârşit, am reuşit să-mi îndeplinesc visul! Acela de a avea un copil! Îmi amintesc mereu de momentele în care am vrut să renunţ! Le am pe toate în minte, însă cel mai greu mi-a fost în  noiembrie anul trecut, atunci când am ales să nu mai întreprind nimic pentru a rămâne însărcinată, după încă o tentativă eşuată! Cel puţin atunci ziceam că renunţ la ideea de a fi mamă! Mă gândeam că gata, acolo se termină, şi trebuie să mă resemnez cu ideea că nu mai pot să am copii!”, mărturisea Gabi Cristea după ce şi-a împlinit visul de a avea un copil.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...