VIDEO EXCLUSIV! Şi-a acoperit 95% din corp cu desene! Cea mai tatuată femeie din Europa s-a ”pisicit” cu DJ Wanda în… piscina lui Hagi!

Publicat: 29/07/2017 | 00:00

Cea mai tatuată femeie din Europa, Femke, este originară din Olanda, dar se declară îndrăgostită de România şi revine de câte ori are ocazia, mai ales că are aici o bună prietenă, pe DJ Wanda. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, le-a întâlnit pe cele două brunete, în timp ce se "pisiceau" în… piscina lui Hagi. (VEZI ŞI: DJ Wanda, poză incendiară de la mare! Cât de sexy e vedeta!)

Cu un aspect diferit faţă de cum arăta în urmă cu un an, când a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, Femke este o apariţie de neuitat, atât prin tatuajele sale, care îi acoperă 95% din corp, cât şi datorită formelor sale apetisante. Alături de DJ Wanda, Femke s-a relaxat la piscina hotelului patronat de Gică Hagi, iar toată atenţia a fost îndreptată asupra lor. (CITEŞTE ŞI: DJ Wanda, apariţie şocantă la un târg de nunţi! Ce ţinută a avut)

Femke este cunoscută de majoritatea pasionaţilor de tatuaje din întreaga lume. A suferit mai multe intervenţii chirurgicale, cum ar fi implanturi mamare, mărirea buzelor, liposucţie la abdomen, coapse şi picioare şi injectarea grăsimei în fese, toate în cursul unei singure operaţii, care a durat aproximativ şase ore, chiar la noi în ţară.

DJ Wanda şi Femke sunt prietene de câţiva ani de zile, participând împreună la o serie de evenimente internaţionale dedicate industriei de tatuaje. „Femke este prietena mea cea mai bună şi îmi doresc ce este mai bine pentru ea. De doi ani îşi face programare la medici, dar nu a ajuns la operaţie pentru că nu a avut încredere în aceştia. În România a rămas uimită de frumuseţea femeilor de aici. I-am făcut cunoştinţă cu domnul doctor, a văzut ce rezultate a avut el în cazul altor paciente şi a decis că a sosit timpul să îşi remodeleze corpul aşa cum a visat”declara DJ Wanda în urmă cu un an. (VEZI ŞI: Cum arată bărbatul de care este îndrăgostită DJ WANDA?)

Citește și...