VIDEO EXCLUSIV. Urgenţă în familia Gorghiu-Isar! Cunoscuta şefă de partid şi-a trimis soţul la 2 noaptea să…

Publicat: 20/11/2017 | 00:00

Sezonul rece este o adevărată provocare pentru părinţi, iar problemele de sănătate nu ocolesc pe nimeni, indiferent de funcţie ori de statut social. Este şi cazul soţului fostei preşedinte a PNL Alina Gorghiu, care a ajuns de urgenţă la farmacie, cu mult după miezul nopţii! Imaginile sunt numai pe CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România! (VEZI ŞI: Victor Ponta, dator la soţul Alinei Gorghiu. Lucian Isar are de luat daune de...)

Bancherul Lucian Isar şi-a luat în serios îndatoririle de părinte, pentru că medicamentele erau pentru fiul său în vârstă de şase luni, Noah. Într-una din nopţile trecute, Isar a ajuns de urgenţă la o farmacie cu program non-stop din Capitală, pentru că avea nevoie de pastile specifice sezonului de răceli.

(CITEŞTE ŞI: Nicio televiziune nu a transmis aceste imagini. „Tupeista” de la PNL a dat nas în nas cu „generala” de la PSD la botezul fetiţei Simonei Gherghe!)

Cel mai probabil, băieţelul lui a răcit şi avea nevoie de câteva medicamente care să-i amelioreze starea. În jurul orei 2 dimineaţa, Lucian Isar a intrat în farmacie, a zăbovit puţin şi a dat să plece, dar s-a întors după doar o clipă, realizând că mai avea nevoie de ceva. După ce a obţinut toate produsele necesare, soţul Alinei Gorghiu şi-a luat punguţa cu medicamente şi a ieşit din farmacie, cu ochii în telefon, raportând misiunea ca îndeplinită!

Alina Gorghiu a dat politica pe creşterea copilului

Senatoarea Alina Gorghiu a născut la jumătatea lunii mai a acestui an un băieţel perfect sănătos, Noah. Anterior, imediat după alegeri, ea s-a retras de la şefia PNL, iar apoi a renunţat, încetul cu încetul, la politică, preferând să se dedice creşterii micuţului. (VEZI ŞI: La nici o lună de la carambolul provocat pe Valea Oltului, Lucian Isar „recidivează”! Soţul Alinei Gorghiu se vede „leu” în trafic!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...