VIDEO FABULOS cu un băiat şi o fată în parcul de distracţii ”Să moară Geanina mă p… pe mine. Imi vine rău!”

Publicat: 25/05/2017 | 15:05

Un video deopotrivă grotesc şi amuzant a făcut înconjurul reţelelor de socializare, generând sute de comentarii în mediul online. Un individ şi-a filmat prietena în timpul unui atac de panică survenit într-o ”maşinărie infernală” un mijloc de divertisment, cel mai probabil aflat în Parcul Tineretului din Capitală, care generează adrenalină şi sentimente deosebit de puternice.

Protagoniştii sunt doi indivizi, un băiat şi o fată de etnie rromă, care vorbesc într-un limbaj specific…mai bine zis faţa tipă cât o ţin plămânii în timp ce partenerul său râde şi filmează întreaga scenă.

Nu păţeşte nimica puişorilor, doar că… o să cadă îşi începe relatarea individul ”Să moară Geanina. Mamăăăă. NUUU să moară Geanina mă p… pe mine. Imi vine rău. (…) Mi s-au înfundat urechile…Opriţi, mi-e frică, leşin. Nu mai vreau. Nu mai, lasă-mă jos” zbiară tânăra Ho fă…E frumos ” încearcă să o liniştească tânărul. Să moară băiatul meu” îi răspunde fata panicată, despre care aflăm că se numeşte Cristina. Comentariile au început să curgă după ce videoclipul a fost distribuit pe reţelele de socializare.

Eu o înţeleg !!! Acum vreo 10 ani m-am urcat într-o barca de aia imensa …uff credeam că mor ! Când îţi intra atacul de panica …pur si simplu nu te poţi stăpânii !!! De atunci am zis ca nu ma mai urc in viaţa mea in niciun fel de atracţie ! Credeţi-mă …e foarte rău dacă eşti inundat de panica !!!”

Citește și...