VIDEO & FOTO / Ce trup de zeiţă! Logodnica lui Luis Lazarus, sexy şi provocatoare în cel mai nou clip! Ai văzut imaginile fierbinţi?

Publicat: 20/10/2017 | 14:51

Maria Andreea Lazăr alias Loulou şi-a lansat cea mai nouă piesă, care are un clip fresh şi a fost filmat în locuri senzaţionale. Logodnica lui Luis Lazarus a sărbătorit momentul aseară, unde a petrecut alături de invitaţi de top, printre care se numără Cristian Boureanu, Laura Dincă, Keo, Omar şi Adriana Bahmuţeanu. Melodia pe care Loulou a lansat-o alături de trupa ei Balkanian Project se numeşte "Por tu amor".

Vedete, politicieni şi oameni de afaceri au asistat joi seară la un recital live al trupei Andreei Lazăr, alias Loulou, logodnica lui Luis Lazarus. ”Balkanian Project” este o trupă alcătuită din şase fete, care cântă la instrumente şi care a fost creată de Loulou, după o idee a iubitului ei. Party-ul s-a desfăşurat, la Pipera, la Simfonia, o sală ce aparţine nepotului lui Gigi Becali, Lucian.

Cu această ocazie, s-a lansat clipul cu piesa ”Por tu amor”, o piesă cu accente balcanice, dar cântată în spaniolă şi care marchează şi debutul regizoral al lui Lazarus. Piesa e fresh, colorată, dinamică. La eveniment au participat, printre alţii, Keo, Omar (câştigătorul Next star), Adriana Bahmuţeanu, Saveta Bogdan sau Elena Merişoreanu. De altfel, Cristi Boureanu şi iubita lui, Laura Dincă, au fost la prima apariţie publică după eliberarea fostului politician, iar promoterul circuitului K1, Eduard Irimia, a apărut însoţit de o echipă de luptători. Totodată, la eveniment a fost prezentă şi fosta soţie a lui Lazarus împreună cu Andrei, băieţelul lui Luis, celebra designera Gurdal Sheila, deputatul Radu Cristescu, Lizeta Haralambie, dar şi primarul de la Corbeanca Valeriu Anton.

 

Citește și...