VIDEO / Gabriela Cristea a primit cadoul mult visat de ziua ei. Tavi Clonda: „Fiecare eveniment trebuie sărbătorit şi am făcut un efort ca să…”

Publicat: 27/10/2017 | 21:15

Tavi Clonda i-a îndeplinit Gabrielei Cristea una dintre cele mai arzătoare dorinţe după ce a devenit mămică. Artistul a povestit în cadrul unui interviu că a venit până în Capitală ca să-i ia darul mult dorit, dar şi un buchet cu florile preferate. Mai mult, mâine se anunţă o petrecere pe cinste în vila celor doi soţi, care au devenit luna trecută părinţi de fetiţă.

Tavi Clonda i-a dăruit soţiei sale un smartwatch ca să poată să răspundă celor care o sună, chiar dacă e ocupată cu fiica ei, Victoria.

„Am făcut un efort să vin în Bucureşti, că noi stăm un pic lângă Bucureşti, i-am cumpărat un buchet foarte frumos de flori, florile ei preferate. Apoi i-am luat şi un gadget din ăsta de care e foarte bucuroasă pentru că poate să răspundă la telefon chiar dacă e fetiţa în braţele ei sau dacă este ocupată. Lucruri de genul ăsta. Nu am lăsat să treacă fără cadou pentru că aşa am fost şi eu învăţat, fiecare eveniment trebuie sărbătorit şi cât de mic e cadoul sau mare, trebuie punctat”, a declarat soţul Gabrielei Cristea într-o emisiune TV.

Fosta prezentatoare de la „Te vreau lângă mine” a împlinit ieri 43 de ani. Luna trecută, Gabriela Cristea a devenit mămică pentru prima dată. Victoria s-a născut pe 23 septembrie. Iar mâine, acasă la cei doi soţi va fi petrecere.

„Am petrecut simplu, frumos, toţi trei acasă. În familie, aşa. Nu am făcut o petrecere foarte mare. În weekend o să vină nişte prieteni pe la noi. O să vină şi nepoţelul meu de la Braşov. Petrecem cuminţei până se face fetiţa mai mare​”, a mai spus artistul.

Ieri, la câteva ore după ce i-a făcut public o urare emoţionantă, artistul a postat pe Instagram un clip emoţionant. „#happybirthday@gabrielacristeaclonda #mywife #victorienii” e mesajul care însoţeşte imaginile de mai jos.

 

#happybirthday @gabrielacristeaclonda #mywife#victorienii

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda) on