VIDEO / Gina Pistol se pregăteşte pentru rolul de mămică! Poza care i-a cucerit pe mulţi, inclusiv pe Smiley

Publicat: 04/12/2017 | 15:49

Aflată în aventura "Asia Express", Gina Pistol a făcut publică o imagine care a dat naştere unor lungi discuţii în mediul online. Aceasta vine la scurt timp după ce atât ea, cât şi iubitul său, Smiley, au vorbit despre întemeierea unei familii, nuntă, dar şi un copil.

Fotografia în care Gina Pistol ţine în braţe o fetiţă i-a făcut pe toţi să se gândească la momentul în care vedeta va deveni mamă pentru prima dată. Unii internauţi sunt de părere că şi Smiley a avut o tresărire aparte când a văzut poza cu iubita lui care strângea la piept o copilă, care e asortată cu vedeta româncă.

Citeşte şi: FOTO / După ce Gina Pistol a vorbit despre un copil cu Smiley, artistul a spus în cât timp va deveni tătic: „Am şi eu o familie, să fiu căsătorit”

În prezent, prezentatoarea de la „Chefi la cuţite” se află în statul Laos. Vizita ei acolo face parte din aventura în care a pornit alături de alte vedete, „Asia Express”. În urmă cu două zile, ea s-a distrat alături de mai mulţi copii. Gina Pistol a cântat împreună cu adolescenţii, iar filmuleţul face senzaţie pe internet.

 

Me & My band! The Cranberries… from Laos

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

Citește și...