VIDEO / Informaţii înfiorătoare de la accidentul grav din Bucureşti! Ce a făcut şoferul înainte să fugă de la locul tragediei, unde o femeie A ARS de VIE

Publicat: 08/11/2017 | 08:41

O femeie de 35 de ani şi-a pierdut viaţa, iar pasagera de 18 ani care era cu ea în maşină a ajuns cu arsuri grave pe corp, după un accident cumplit, care a avut loc noaptea trecută în sectorul 2 din Capitală. Autoturismul lor a luat foc, după ce un şofer l-a lovit în plin, iar flăcările s-au extins la alte patru maşini parcate. În urma anchetei au ieşit la iveală informaţii care îţi dau fiori.

Accidentul teribil s-a petrecut în jurul orei 22:30, pe strada Baicului din zona Obor din sectorul 2 al Bucureştiului. Iar impactul violent, dar şi exploziile care s-au auzit i-au scos din case pe mai mulţi localnici.

„O bubuitură şi, la următoarea secundă, au ieşit flăcări. Până la etajul doi”, a mărturisit un bărbat.

Maşina în care erau femeia de 35 de ani şi tânăra de 18 ani a ars ca o torţă, după ce a fost izbită de un şofer băut. Potrivit celor mai noi informaţii, şoferul de 40 de ani a fost cel care le-a scos pe cele două victime, le-a întins pe şosea, după care a fugit de la locul incidentului. Martorii au ieşit în stradă, iar unii dintre ele au filmat scenele înfiorătoare în care şoferiţa agoniza.

„O doamnă a fost la volan, nu a avut vizibilitate şi a ieşit puţin cu faţa maşinii, de aici, dintre blocuri. Şi cel cu BMW nu ştiu ce viteză avea. A lovit-o şi a luat foc.”, a povestit şocat un martor, conform Pro TV.

Unul dintre cei care au înregistrat ultimele momente din viaţa femeii de 35 de ani a şters clipul după ce l-a postat pe Facebook.

Se aude cum plânge, o auzi cum plânge? Acum nu mai spune nimic, nu se mai aude nimic… Să vină mai repede medicii, se auzea pe filmarea care a fost ulterior scoasă de pe reţeaua de socializare.

„Şoferul care a fugit de la locul accidentului a fost identificat. Este vorba despre un barbat de 41 de ani, iar aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 0,28 la mie. Bărbatul a fost condus la spital, în vederea recoltarii de mostre biologice”, au declarat autorităţile, potrivit observator.tv.

 

Citește și...