VIDEO Lavinia, concurenta care a abandonat „Vocea Romaniei”: „Probabil voi plati daune pentru acest gest, dar nu puteam merge mai departe!”

Publicat: 08/11/2011 | 00:00
Lavinia Simina Valcan, fosta Palincas, a explicat pentru cancan.ro motivele care au facut-o sa iasa din emisiunea de la Pro TV, imediat dupa ce fusese aleasa de Smiley in echipa sa.

„Nu am dorit sa mai continuu pentru ca am considerat ca nu ma pot exprima ca artist. Formatul emisiunii m-a facut sa renunt, deoarece am avut de ales intre doua melodii care, cred eu, nu mi se potriveau deloc. Am incercat sa-i conving pe producatori sa ma lase sa aleg o alta piesa, dar nu au avut timp sa asculte”, a explicat Simina Lavinia.

Potrivit fostei concurente de la „Vocea Romaniei”, filmarile pentru show au inceput in cursul verii, ea renuntand, de fapt, la emisiune la inceputul lunii septembrie. „In septembrie, cand au inceput pregatirile pentru a doua faza, i-am anuntat ca nu mai vreau sa particip”, a precizat ea. „Am semnat, probabil voi plati daune pentru acest gest, dar nu puteam merge mai departe”, a mai spus Lavinia.

De partea cealalta, reprezentantii Pro TV sustin ca Lavinia nu putea fi nemultumita de melodia aleasa, intrucat la momentul in care a decis ea sa renunte nici nu stia ce piesa va interpreta: „Pentru prima etapa a concursului – Auditiile pe nevazute – Laviniei, ca fiecaruia dintre concurenti i s-a propus de catre specialistii emisiunii sa cante o piesa care se potrivea foarte bine vocii ei. Propunerea s-a dovedit a fi in avantajul ei, intrucat a reusit sa treaca de aceasta etapa si sa fie selectata in echipa lui Smiley. Pentru cea de-a doua etapa, Confruntarile, Lavinia nu stia ce piesa urma sa interpreteze si nici cu cine urma sa cante, pentru ca acest anunt era dat de antrenorul lor chiar in momentul filmarii, moment la care ea nu s-a mai prezentat”.

„Mi se pare o atitudine nepotrivita in primul rand pentru un om care isi doreste o cariera in acest domeniu. In al doilea rand, a privat pe cineva de privilegiul de a face parte din concurs, iar in al treilea rand a fost o dovada de neseriozitate fata de mine si de ceilalti concurenti. Dupa acest episod, consider insa ca asa a trebuit sa fie, dar pot sa va spun ca aceasta nu este o atitudine de invingator”, e parerea lui Smiley.

Lavinia Simina Valcan (27 de ani) este o cunoscuta cantareata de muzica gospel, originara din Timis. In ultimii ani a participat la numeroase concerte de muzica religioasa in SUA, Australia si Europa, dar de curand a renuntat la „exclusivitatea” pentru gospel, alegand sa inceapa mai multe colaborari, cu Gino Manzotti si cu Compact, cu care va avea chiar un turneu in aceasta iarna.

Citește și...