VIDEO / Marian Godină, revoltat după ce un poliţist a fost bătut în plină stradă! Scenele violente au fost filmate: „Uite, a leşinat! Să vină salvarea”

Publicat: 03/12/2017 | 13:56

Marian Godină a făcut publică o înregistrare în care apare un poliţist într-o misiune care scapă de sub control şi ajunge să fie lovit de unul dintre martorii care au asistat la arestarea unui bărbat. Scandalul a pornit după ce agentul i-a dat cu spray unui şofer care a devenit agresiv şi, ulterior, i-a pus cătuşele. Totul a fost filmat, iar imaginile au devenit virale.

„Speram să nu mai văd astfel de situaţii. Şi câte or mai fi nefilmate…
Mai ai curaj să spui: «Mândru că sunt român», după ce vezi aşa ceva?
Sper că cel care l-a lovit pe poliţist e deja în arest.”
, a scris Marian Godină în dreptul clipului care a devenit viral.

În imagini se poate observa că şoferul încătuşat abia se mai ţine pe picioare şi cade pe stradă în timp ce poliţistul încearcă să-l urce în maşină. Revoltaţi de scenele la care au fost martori şi considerând că e un abuz al omului legii, martorii au reacţionat dur.

“Bă, lasă-l, mă, încet. Până la urmă nu a omorât pe nimeni, a parcat pe trecere de pietoni, băi! A parcat pe trecerea de pietoni”, a spus unul dintre martori.

“Dar ce a făcut, mă? Uite, a leşinat! (…). Uite, mă că l-ai omorât, i-ai dat cu spray în gură”, a reacţionat un alt martor.

“Omoară-l, mă! Omoară-l, du-l la puşcărie!”, a reacţionat un alt bărbat.

“Lasă-l în pace! Lasă-l în pace! Sună, mă, la 112, să vină salvarea! Să vină salvarera! (…). Băi, l-ai omorât, l-ai omorât! Na, că eşti filmat, măi! Eşti filmat”, a afirmat o femeie.

“Îţi dai seama ce-i face pentru o trecere de pietoni! (…). Băi, dar tu nu ai voie să dai în el! De ce dai în el, băi?”, a mai spus unul dintre martori.

La un momentat agentul a fost agresat fizic de un bărbat. În imaginile filmate de un martor se vede cum în jurul minutului trei, un bărbat furios îi dă o palmă poliţistului, iar acesta face un pas în spate şi pune mâna pe armă. Cum omul se apropia de agent şi îl instiga, acesta a scos pistolul şi l-a averizat să păstreze distanţa.

“Dă, mă, cu pistolul! (…) Omoară-mă, băga-mi-aş…”, a spus bărbatul care s-a apropiat agresiv de poliţist.

“Păstraţi distanţa! Păstraţi distanţa sau trag! Stai, că trag! Staţi, că trag!”, a afirmat agentul, care s-a simţit încolţit de oamenii furioşi.

După câteva secunde bune de tensiune, poliţistul a folosit spray-ul din dotare ca să-l calmeze pe Dan, bărbatul care l-a provocat să-l împuşte şi care l-ar fi lovit.

“Trage, mă! Trage! Lasă-l, mă, că te filmez, Dane! (…). I-a dat cu pray”, a încercat o femeie să-l liniştească pe bărbatul instigator.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020