VIDEO / Medicii i-au dat un diagnostic trist şi au avertizat-o că poate avea soarta Denisei Răducu! O cântăreaţă de la noi, probleme extrem de grave la ficat

Publicat: 22/01/2018 | 08:33

Lenna Horvath sau „femeia cu ochi de Husky„, aşa cum mai e cunoscută în showbiz a ajuns de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău. În cadrul unui interviu, artista a povestit că se temea să nu moară, pentru că simptomele erau teribile şi abia putea să stea în picioare. În urma analizelor făcute de doctori, aceştia i-au spus că are probleme extrem de serioase la ficat. Se pare că acesta e mărit mult peste limitele normalului şi că începe să dea semne că nu mai funcţionează cum trebuie.

Mai mult, medicii i-au recomantat să nu se mai streseze şi să fie mai atentă cu ea. În cadrul mărturisirilor, cântăreaţa a spus că specialiştii au alarmat-o când i-au spus că riscă să dezvolte ciroză, o boală mortală, care a răpus mulţi artişti. De altfel, cu lacrimi în ochi, Lenna Horvath, femeia cu ochi de diamant, a mai afirmat că doctorii i-au zis că riscă să păţească acelaşi lucru ca Denisa Răducu şi nu e de joacă.

Ieri, Lenna Horvarth a lansat o piesă la care a colaborat cu Gogu Bursuc. Melodia se numeşte „Porţile iadului”.
 

Citește și...