VIDEO / Nuntă-surpriză în showbiz! O artistă s-a măritat în mare secret şi e însărcinată: „Am început să plâng. Nu erau lacrimi de fericire”

Publicat: 14/11/2017 | 18:14

O cântăreaţă cunoscută şi-a pus pirostriile în urmă cu patru luni, iar ceremonia a fost făcută în mare secret. Azi, când vestea s-a aflat în lumea mondenă a mai fost dezvăluit un amănunt preţios: tânăra artistă va deveni anul viitor mamă, iar când a aflat că a rămas însărcinată nu a reacţionat tocmai bine.

În vârstă de 28 de ani, Jordin Sparks s-a căsătorit în mare secret cu bărbatul iubit, Dana Ishia, care e mai tânăr decât ea cu trei ani. Cei doi şi-au făcut publică relaţia în luna iulie.

Când a aflat că va avea un copil, Jordin Sparks a fost atât de şocată, încât a început să plângă de frică.

„A fost ca un şoc pentru amândoi, apoi am început început să plâng. Nu erau lacrimi de fericire. Eram şocată, speriată şi terifiată. (…). Voi fi complet sinceră cu tine, am spus: «Dumnezeule!»”, a povestit Jordin Sparks pentru jurnaliştii de la Daily Mail.

Jordin Sparks şi soţul ei, Dana Ishia, au aflat că vor deveni părinţi la sfârşitul lunii August, după ce s-au întors din vacanţa exotică în Hawaii.

 

 

This!

A post shared by Jordin Sparks (@jordinsparks) on

 

 

 

 
Citește și...