VIDEO / Pictorial strălucitor! La propriu! Kim Kardashian „îmbrăcată” doar în sclipici. Bărbaţii s-au înfierbântat când au văzut imaginile

Publicat: 04/12/2017 | 09:43

Extravaganta vedetă a pozat în costumul Evei în cadrul unei şedinţe foto de promovare a produselor de machiaj din linia proprie. În imaginile postate pe o reţea de socializare, Kim Kardashian apare acoperită din cap până în picioare în sclipici, fără niciun articol vestimentar. Fanii s-au delectat cu imaginile care au făcut senzaţie pe internet.

În vârstă de 37 de ani, soţia rapper-ului Kanye West a cam evitat pictorialele incendiare după cele două naşteri. Desigur, nu mai e un secret faptul că a urmat câteva diete drastice, iar acum are un corp de zeiţă. Acest lucru se poate observa în imaginile făcute publice chiar de ea pe pagina sa oficială de Instragram. Mai mult, specialiştii spun că metoda divei de promovare a dat roade. La doar o zi de la lansare, stocurile din gama de machiaj care îi poartă numele au fost epuizate.

Kim Kardashian şi Kanye West se pregătesc să devină părinţi luna viitoare. Ei au apelat la o mamă surogat, iar recent, vedeta a dezvăluit din greşeală faptul că vor avea încă o fetiţă.

„Oamenii au adus jucării şi cadouri, iar în timp ce le deschideam de faţă cu ea, mi-a spus că din moment ce bebeluşul nu este aici, toate jucăriile ar trebui să fie în camera ei, astfel le va ţine în siguranţă pentru sora ei”, a declarat Kim Kardashian în cadrul emisiunii Ellen Show.

În urmă cu câteva luni, Kim Kardashian şi soţul ei au angajat o mamă surogat pentru al treilea copil al cuplului. Femeia a primit 75.000 dolari pentru serviciile sale, scriu jurnaliştii The Mirror. Kim Kardashian şi Kanye West sunt căsătoriţi din anul 2014 şi au o fată şi un băiat: North (4 ani) şi Saint (1 an).

Citește și...