VIDEO / PREMIERĂ ONLINE: Andreea Banică îşi pune întrebarea: “Ce vrei de la mine” în cel mai nou videoclip

Publicat: 08/11/2017 | 09:36

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii Andreei Bănică! Frumoasa artistă a lansat “Ce vrei de la mine”, o piesă la care a colaborat cu rapperul Balkan şi care are un clip senzaţional. Cântăreţa şi Balkan au pus pe note povestea unui iubiri ce creează dependenţă. Versurile piesei sunt completate perfect de videoclipul regizat de Alex Ceauşu şi filmat la sfârşitul lunii octombrie într-un club luxos din Bucureşti.

Dupa ce in acest an a mai lansat doua hit-uri, „Linda“ (feat. Veo) si „Departamentul de relatii“ (feat. Uddi), Andreea Banica ne surprinde cu o noua melodie: „Ce vrei de la mine“.

In noul clip, Andreea Banica se reinventeaza, astfel ca avem ocazia de a o vedea intr-o ipostaza complet diferita fata de cum eram obisnuiti cu artista: „Am avut pentru prima oara schimbari de look intr-un clip. Puteti vedea cum imi sta cu o tunsoare diferita si astept sa-mi scrieti pe pagina de Facebook daca va place“.

Desi artista a dat nastere baietelului ei Noah-Andrei acum mai putin de un an, Andreea Banica se afla intr-o forma fizica de invidiat, lucru care se poate observa cu usurinta in videoclipul piesei „Ce vrei de la mine“.

De-a lungul timpului, Andreea Banica ne-a oferit piese care au ajuns rapid in topuri si au fost puse pe repeat de milioane de ascultatori. Printre acestea se regasesc „Acelasi iubit“, „Love in Brasil“, „Rain in July“ (feat. GEØRGE) si „Samba“ (feat. Dony), ce au adunat impreuna aproape 110 milioane de vizualizari pe YouTube.

Citește și...