VIDEO. Primele declarații ale familiilor Alexandrei și Luizei, după procesul lui Gheorghe Dincă: ”Am întrebat unde sunt fetele și ne-a zis că ne dă afară”

Autor:
Publicat: 20/05/2020 | 15:24
VIDEO. Primele declarații ale familiilor Alexandrei și Luizei, după procesul lui Gheorghe Dincă: ”Am întrebat unde sunt fetele și ne-a zis că ne dă afară”

Primul termen din procesul lui Gheorghe Dincă s-a încheiat după mai bine de trei ore de audieri în care bărbatul s-a aflat față în față cu familia Luizei Melencu și a Alexandrei Măceşanu, cele două tinere pe care le-ar fi ucis.

Mamele Luizei și a Alexandrei au făcut primele declarații după terminarea procesului. Cu lacrimi în ochi, acestea și-au spus părerea despre criminalul din Caracal.

”Nici nu mai avem încredere în ceea ce spune. El zice că a fost forțat să spună ceea ce a spus, dar numai adevărul despre fete nu ni l-a spus.”, a declarat mama Alexandrei.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Reacția familiei Luizei Melencu în ziua celui mai așteptat proces al anului! Strigăte de durere în fața lui Gheorghe Dincă

”Nu avem cuvinte. Ce să vorbim noi? I-am întrebat unde sunt fetele și ne-au spus că ne scot afară dacă mai scoatem un sunet”, a mai mărturisit mama Alexandrei Măceșanu.

”Eu am cerut să vorbesc și nu mi s-a dat voie. ”, a adăugat mama Luizei Melencu.

Revoltă și durere

Bunicul Luizei Melencu este total contrariat și revoltat pe autorități: ”Au și ei părțile lor de vină (n.r. Tribunalul Olt), dar vinovații sunt cei de la București. ”, a spus bunicul Luizei Melencu revoltat.

Acesta a continuat să facă acuzații grave: ”Merg mână în mână și judecătoarea, și procurorul.”, a declarat bunicul Luizei.

CITEȘTE ȘI: Arestare-bombă la Iași. O rudă îndepărtată a fostului președinte a fost prinsă cu valută falsă

Declarații uimitoare ale lui Dincă la proces

”Dincă a făcut niște dezvăluiri absolut incredibile. Tortură, amenințare. A dat nume, prenume. A spus cine l-a învăţat. L-au torturat doi polițiști, care l-au amenințat și cu moartea. Era să fie omorât de către un deținut la ordinul poliției. A descris momentele de tortură, când a fost amenințat, a nominalizat doi polițiști care au creat întreaga poveste”, a declarat avocatul familiei.