VIDEO / Rezultatele autopsiei celor doi bărbaţi găsiţi împuşcaţi în Târgovişte, după ce ar fi fost VÂNAŢI de braconieri! Medicii legişti au fost şocaţi

Publicat: 27/10/2017 | 15:12

Autorităţile au făcut publice rezultatele autopsiei celor doi bărbaţi găsiţi împuşcaţi într-un câmp cu varză din apropiere de Târgovişte. La morgă, medicii legişti au descoperit că Gheorghe Ifrim, consilier local în comuna Răzvad, şi Ion Neagu, ajutorul lui, au fost ciuruiţi cu alice, iar pe corp aveau mai multe leziuni şi fracturi. Potrivit celor mai noi informaţii, se pare că bărbaţii au surprins în flagrant un grup de braconieri, care i-ar fi vânaţi cu sânge rece atunci când au încercat să fugă.

Gheorghe Ifrim, consilier local în comuna Răzvad, şi Ion Neagu, ajutorul lui, au fost ucişi cu sânge rece pe un câmp din municipiul Târgovişte. 

„La primul decedat s-au găsit două orificii prin intrare la nivelul masivului cranio – facial şi la nivelul abdomenului anterior. La examenul intern s-au evidenţiat, multiple fracturi ale boltei şi bazei craniului, fracturi costale, contuzie şi plagă pulmonară, recum şi multiple plăgi ale organelor abdominale, acompaniate de hemoperitoneu. S-a concluzionat că moartea a fost violentă asupra victimei trăgându-se două focuri de armă cu alice. În cazul celui de-al doilea decedat la examenul extern s-au evidenţiat două orificii de intrare cu lipsă de substanţă tegumentară, leziuni la nivel abdominal în regiunea lombară. La examenul intern s-au constatat multiple plăgi ale organelor abdominale acompaniate de hemoperitoneu. S-a concluzionat, de asemenea, că moartea fost violentă şi că asupra victimei s-au tras două focuri de armă cu alice”, a declarat pentru adevarul.ro dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

 

Citește și...