VIDEO / Ruby şi What’s Up au lansat un nou single! Versurile şi clipul melodiei „A mea” ilustrează o poveste de iubire toxică: „Este cea mai personală piesă”

Publicat: 04/11/2017 | 11:38

După ce au cucerit topurile cu “Nu pune la suflet” şi variantă în spaniolă a piesei “La tine”, What’s Up şi Ruby au colaborat din nou. Cei doi artişti au lansat  într-un decor de poveste piesa şi clipul “A mea”. Single-ul este compus integral de What’s Up, iar videoclipul este regizat de Ionuţ Trandafir şi produs de Radu Selaru.

 Clipul reda în imagini o iubire pierdută, iar cei doi artişti sunt protagoniştii. What’s Up, prizonier al iubirii obsesive pe care i-o poartă lui Ruby, este “prins”  într-o casă veche ce stă să se prăbuşească, însă frumoasă artistă îl tachinează din
 exteriorul casei şi îl urmăreşte că o fantasmă.

„Piesa #amea este poate cea mai personala piesa de pana acum. Si nu se putea sa nu fie alaturi de sora mea RUBY, alaturi de care sunt la bine si la rau de ani buni. Suntem doi copii in suflet si sper ca aceasta piesa sa ne poarte noroc ca si pana acum. Ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru ca dupa atatia ani inca mai fac muzica cu placere si va multumesc voua pentru ca ma sustineti, iar fara voi munca mea ar fi in zadar!
#300k views in cateva ore”
, a scris What’s Up pe pagina lui de Facebook.

„Ce e sus???Clipul nouuuuuu!!! What’s Up si cu mineee!!!
#AMEA #ata #anoastra #ceamaidraguta
, a scris Ruby pe pagina ei de Facebook.
 
 What’s Up a lansat hituri precum “La tine”, “Bine”, “Piesa mea de dor”, “Taxi”, piese ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube şi au cucerit topurile muzicale. Whatzy a cunoscut succesul atât solo, cât şi printr-o serie de piese în
 colaborare cu artişti precum Andra, Alină Eremia, Shift, Dorian Popă şi alţii.
 
 Ruby s-a făcut remarcată de-a lungul timpului datorită single-urilor care au cucerit  radiourile, internetul şi inimile fanilor. Anul acesta, artistă a lansat  „Luptatoare“, „Soare patrat“ , „Adevar sau minciuna“ şi “Iti multumesc” – la aceasta a colaborat cu A.U.

 

Citește și...