VIDEO / S-a oprit muzica, iar mesajul i-a lăsat mască pe toţi! Ce s-a întâmplat la petrecerea organizată de Anamaria Prodan şi Reghe la Abu Dhabi

Publicat: 01/01/2018 | 15:37

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au organizat, la Dubai, un Revelion ca-n poveşti. Iar cu puţin timp înainte de trecerea în noul an, o veste i-a lăsat pe toţi invitaţii mască!

Restaurantul Coya, din Abu Dhabi, unul dintre cele mai frumoase, a fost locul unde cei doi au organizat petrecerea la care au participat peste 60 de invitaţi, fotbalişti, vedete, foste nume grele ale sportului românesc. Totul a mers strună, oamenii s-au simţit ca-n basme.

Ilie Năstase, Brigitte Năstase, Gică Gheară, Teia Sponte, Gabi Enache cu soţia lui, Lena, Bebe Bărbulescu, Flori Tolici sunt câteva dintre vedetele care au participat la petrecerea din Dubai.

Cu un sfert de oră înainte de ora 00:00, când toată lumea îşi pregătea paharul de şampanie pentru a ciocni trecere în noul an, a venit marele anunţ! L-a făcut Karam, nimeni altul decât translatorul lui Reghe, la Al Wahda, echipa pe care românul o antrenează.

Acesta a cerut-o de soţie pe Oana, iubita lui româncă. S-a oprit muzica, iar Karam i-a şoptit vorbele care au făcut-o pe frumoasa blondină să-şi pună mâna la gură, de emoţie. Toţi au aplaudat, iar Reghe şi Anamaria au fost primii care i-au felicitat pe cei doi. De altfel, soţii Reghecampf vor fi şi naşii lor de cununie.

Oana şi Karam vor face nunta la vară, tot atunci fiind organizată o mega-petrecere. 

Citește și...