VIDEO / Săruturi fierbinţi care nu mai au nevoie de explicaţii! S-a întâmplat după ce Shakira a plâns în public din cauza unei dispute cu Piqué

Publicat: 04/12/2017 | 10:24

La două săptămâni după ce Shakira şi-a lansat cel mai nou single şi după ce s-a tot zvonit că ea şi fotbalistul Gerard Piqué sunt în prag de divorţ a apărut o fotografie care spune totul despre mariajul celor doi. Când au văzut imaginea, fanii s-au împărţit în două tabere.

Zilele trecute, Shakira s-a certat în public cu celebrul fotbalist, deşi de faţă erau şi cei doi băieţi ai lor. Ei bine, se pare că totul este bine între artistă şi Gerard Pique, pentru cei de la Telemundo au făcut o fotografie de colecţie cu îndrăgitul cuplu.

În imagine, Shakira, care are 40 de ani, apare la un eveniment alături de soţul ei, care e mai tânăr decât ea cu 10 ani. Frumoasa cântăreaţă e în braţele lui Gerard Pique şi se sărută tandru în faţa paparazzilor prezenţi la petrecere. „Săruturi care nu necesită nicio explicaţie!” e mesajul scris în dreptul imaginii de jurnaliştii de la Telemundo.

Cum a sedus-o Piqué pe Shakira: Cei doi s-au cunoscut în 2010, iar  fotbalistul Barcelonei a mărturisit cum au decurs primii paşi ai relaţiei.

„Am cunoscut-o la Madrid în 2010. Ea filma videoclipul la «Waka, Waka» , imnul Cupei Mondiale din acel an. Mi-am făcut curaj şi i-am cerut numărul de telefon. Apoi, ea a ajuns în Africa de Sud înaintea noastră pentru că urma să cânte la festivitatea de deschidere. I-am dat un mesaj şi am întrebat-o cum e vremea. De obicei, când pui o astfel de întrebare stupidă te aştepti la un răspuns scurt, de genul . Dar ea mi-a scris o întreagă poveste, despre cum se schimbă temperatura în timpul zilei, şi m-a impresionat. În fiecare mesaj al ei se citea afecţiunea. Am început să ne scriem mesaje tot mai multe în timpul Cupei Mondiale, dar nu puteam să ne vedem decât într-un singur mod: dacă Spania ajungea în finală, pentru că ea cânta la festivitatea de închidere. I-am spus că o să ajung în finală doar ca să am şansa să o văd. Şi restul e istorie”, a povestit Gerard Pique, potrivit adevarul.ro.

Gerard Pique şi cântăreaţa columbiană formează un cuplu de şapte ani. Ei au doi băieţi: Sasha şi Milan. Shakira e celebră nu doar pentru vocea ei, ci şi prin mişcările senzuale prezente în toate clipurile sale.

 

This song makes me move! Cómo me hace bailar esta canción! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Citește și...