VIDEO / Scene şocante în saună, cu o celebră artistă: ”Nu ar fi mişto dacă toate Călugăriţele…” Reacţie: ”Ăsta e comportamentul meu a doua zi după salariu!”

Publicat: 19/01/2018 | 18:01

Anca Pop şi-a surprins fanii şi prietenii virtuali cu o postare şocantă! Artista se află în saună şi, la un moment dat, începe să se maltrateze. Se loveşte cu prosopul, puternic, pe spate, apoi se strânge de gât cu acelaşi prosop, iar în final se loveşte cu palmele peste obraji.

A postat imaginile pe pagina de socializare. ”Ce parere aveti? Nu ar fi misto daca toate Calugaritele ar practica ritualul de auto-pedepsire in sauna, unde e mai fierbinte? (nu va speriati va rog! Sunt ok, doar joc un rol de comedie… tanti Elena, vecina mea din Moldova Noua s-a speriat un pic)”, scris Ana despre comportanemtul ei preţ de câteva zeci de secunde.

Cine este Anca Pop

Anca Pop s-a născut pe 22 octombrie 1984, la Moldova Nouă, dar a crescut în Canada. In tara, Anca Pop a lansat piesa “Free Love”.  ”Free Love” ne îndeamna sa dam frau liber imaginatiei si sa ne lasam ghidati de cele mai nastrusnice si indraznete instincte. Versurile ii apartin Ancai Pop, iar muzica a fost compusa de Anca împreuna cu Gabriel Maga (trupa Vunk), orchestratorul piesei.

Ea a colaborat cu Goran Bregovic pentru piesa ei, “Jealous Monster”, si a compus doua dintre piesele de pe albumul lui Bregovic, “Champagne for gypsies”, lansat în 2012.

Anca Pop este prima si singura artista de la noi care a fost invitata sa cante pe scena cu artistul sarb in cateva din concertele sustinute de acesta în Romania si la Belgrad.

Anca a fost de la început prezenta în proiectul lui Goran, „Champagne for gipsies” („Sampanie pentru tigani”).

Ea a scris versurile pentru doua din piesele de pe albumul acesta si i-a intermediat intalnirea cu Florin Salam, care a scris si înregistrat pentru el pie­sele „Omule” si „Hupa-Tupa”, si cu care a aparut in concertul de la Bucuresti, scrie www.vedeteblog.com.

Citește și...