VIDEO / Selena Gomez, schimbare de look radicală! Toate bliţurile au fost pe ea, după ce a apărut într-o ţinută provocatoare pe covorul de la American Music Awards

Publicat: 20/11/2017 | 09:22

La scurt timp după ce s-a întors la iubirea vieţii sale, Justin Bieber, frumoasa artistă şi-a schimbat culoarea părului. Nu mai e brunetă, iar când a păşit pe covorul roşu întins pentru gala din acest an a Premiilor Muzicii Americane, toate privirile au fost asupra ei. A purtat o ţinută foarte sexy şi pantofi cu toc.

În vârstă de 25 de ani, Selena Gomez a uimit pe toată lumea când şi-a făcut apariţia la American Music Awards. Frumoasa artistă a renunţat la părul negru ca abanosul şi s-a făcut blondă. Desigur, nu doar cu schimbarea de look a atras atenţia, ci şi datorită ţinutei îndrăzneţe. Ea a purtat o rochie neagră din piele, foarte scurtă, dar cu mâneci lungi, iar în picioare a avut o pereche superbă de pantofi stiletto. Desigur, nici bijuteriile nu au lipsit, care au făcut-o şi mai mult să strălucească.

Selena Gomez şi Justin Bieber s-au împăcat în urmă cu mai bine de două săptămâni, după ce artista l-a părăsit pe rapper-ul The Weeknd. Pe scena de la Premiile Muzicii Americane, artista a performat.

Weekendul trecut, artista şi Justin Bieber au fost surprinşi la un patinoar din Los Angeles. Cântăreaţa a mers acolo ca să-l vadă pe iubitul ei cum joacă hochei, au scris jurnaliştii de la Daily Mail.

Aceasta nu este prima dată când Selena Gomez participă la meciurile de hochei ale lui Justin Bieber. La precedenta partidă, talentata artistă a plecat acasă cu tricoul pe care l-a purtat iubitul ei în timpul meciului.

Citește și...