VIDEO / Soarele i-a prăjit pielea! Cum arată Andreea Bănică fără machiaj, după ce a uitat de crema de protecţie: „Pistruii şi-au făcut apariţia”. Cum a reacţionat la comentariile primite

Publicat: 22/01/2018 | 15:51

Andreea Bănică şi soţul ei au petrecut mai bine de o săptămână în Maldive! Totuşi, artista a cam exagerat cu expunerea la soare şi... e cam de înţeles – peisajele sunt pur si simplu răpitoare! Cu două dintre postările făcute recente, cântăreaţa şi-a îngrijorat fanii: pielea ei e foarte roşie, iar pistruii i-au invadat faţa şi decolteul. Când prietenii virtuali i-au atras atenţia să fie mai cumpătată cu plaja, vedeta le-a răspuns imediat.

Într-unul dintre mesajele lăsate de Andreea Bănică fanilor a negat faptul că a exagerat timpul petrecut pe plajă, la soare. Ea a motivat că s-a întorşit atât de mult, pentru că are pielea deschisă. În plus, chiar a avut grijă de trupul ei: Am folosit, dar am un ten sensibil.

Cât despre pistrui, cântăreaţa nu s-a ferit şi a spus că i-a avut dintotdeauna, însă acum s-au accentuat. Wow, Andreea! Arăţi extraordinar şi fără pic de machiaj. De corp, nu am ce comenta! Eşti superbă! Pup e unul dintre sutele de comentarii primite la una dintre cele două fotografii în care are pielea înroşită de la expunerea la soare.

După Maldive, Andreea Bănică a bifat o altă destinaţie de vacanţă exotică: Dubai. Artista şi soţul ei au vizitat deja Burj Kalifa.

 

#stunning

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

Citește și...