VIDEO ŞOCANT. O femeie din Arad a avertizat zile în şir că se va sinucide, dar nu a crezut-o nimeni. Acum a sărit de la etaj şi a murit. Soţul ei a sfârşit în acelaşi mod

Publicat: 11/01/2018 | 17:03

O femeie din Arad, care a avertizat zile la rând că se va sinucide, s-a aruncat, joi după-amiază, de la etajul 3 al blocului în care locuia. Cutremurător este faptul că, nu
departe de acest loc, în urmă cu câţiva ani, fostul ei soţ şi-a pus capăt zilelor în acelaşi mod. (VEZI ŞI: Un adolescent din Iaşi s-a urcat într-un copac şi s-a spânzurat cu şireturile de la bocanci sub ochii medicilor! Detalii înfiorătoare)

Vecinii au declarat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA,  că femeia se certa des cu băiatul ei, un angajat al Filarmonicii din Arad. Incidentul a avut loc în faţa unui bloc din zona centrală a Aradului, lângă Colegiul Naţional de Informatică.

Femeia a fost descoperită imediat după ce s-a aruncat, de către vecini, care au şi văzut nenorocirea. În vârstă de 78 de ani, femeia le-a spus vecinilor că se va sinucide, însă, parcă nimeni nu a vrut să o ia în serios.

„Am vorbit cu dumneaei alaltăieri şi a spus că se aruncă. Avea chestia asta… că e singură”, a spus una dintre vecine. 

Oamenii ştiau despre victimă că ar fi depresivă, atât din cauza neînţelegerilor din familie, cât şi din cauza singurătăţii. (CITEŞTE AICI: Sfârşit cumplit pentru o femeie de 91 de ani din Târgovişte. Ipotezele anchetatorilor: accident casnic sau sinucidere)

„Nu numai că era depresivă, foarte urât s-au comportat nora şi fiul cu ea. Şi tatăl băiatului ei, fostul ei soţ, s-a aruncat de la etajul 5, în blocul celălalt. A zis că trebuie să facă şi ea ce a făcut Ilie, că nu mai poate cu ei…”, a adăugat o altă vecină a femeii.

Tabloul macabru al întregii scene a fost completat şi de mesajul cu grafitti, de pe peretele blocului, unde era scris în engleză, parcă premonitoriu, „Nu este frumos ce ai făcut” (Not nice what we’ve done).

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat manevre de resuscitare, însă acestea au fost în zadar, pentru că femeia a decedat pe loc. (NU RATA, AICI: Tragedie de Bobotează! Un renumit profesor de matematică s-a sinucis)

ALIN TERENTE

Citește și...