VIDEO / Tinerii care au murit ARŞI de VII şi-au filmat ultimul drum cu maşina! Imaginile surprinse înainte de accidentul terifiant

Publicat: 03/11/2017 | 13:30

O înregistrare care a apărut pe internet arată care era atmosfera din autoturismul care s-a transformat în coşciug pentru cei cinci prieteni. Imaginile filmate cu doar două ore înainte de tragedia din Suceava au împărţit rudele şi cunoscuţii victimelor în două tabere.
Potrivit anchetatorilor, bolidul condus de Ciprian Năsăudeanu, ar fi avut o viteză de aproape 180 de kilometri pe oră. Un alt indiciu arată că pe şosea nu erau urme de frânare, semn că maşina a fost scăpată total de sub control.

 

Filmuleţul făcut în maşina care a ars ca o torţă în timp ce Simona Lazarovici, Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliu şi Andrei Prelucă erau înăuntru a fost postat pe un site de socializare. Tânărul care era la volan şi-a condus prietenii spre o moarte înfiorătoare, iar imaginile au adunat mii de reacţii pe internet, potrivit romaniatv.net.

„Cât e acolo, mânca-ţi-aş?! (n.r.: cât indică viteza din bord)”, spune unul dintre tineri.

Citeşte şi: Scene înfiorătoare de la tragedia din Suceava! Un tânăr decapitat şi cu o mână smulsă, iar altul cu o mână secerată. Misiunea grea pe care au avut-o medicii legişti

Accidentul care a îndoliat mai multe familii s-a produs în dimineaţa zilei de 1 noiembrie, în jurul orei 03:30

Tinerii se întorceau spre case de la o petrecere de Halloween, iar în curba de la intrarea în Ilişeşti dinspre Suceava, Ciprian Năsădeanu, tânărul de 24 aflat la volan, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. Cum nu a reuşit să redreseze maşina, el a ajuns pe contrasens, unde a lovit mai întâi un autocamion, după care a fost aruncat într-o altă maşină. În urma acestui impact, autoturismul în care erau cei cinci tineri s-a răsturnat pe şosea, după care a luat foc. Ciprian Năsăudeanu, Beniamin Marian Paraliuc, Emanuel Darius Paraliuc, Andrei Prelucă şi Simona Lazarovici, cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani au murit arşi de vii.