VIDEO / Un fost concurent de la MPFM şi-a căutat jumătatea în emisiunea Biancăi Drăguşanu! Cu ce replici a încercat să o agaţe pe Alexandra şi cum s-a terminat totul

Publicat: 12/12/2017 | 19:24

Petru, unul dintre foştii participanţi ai reality-show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu", a păşit azi în platoul emisiunii prezentată de Bianca Drăguşanu. Carismatic şi cu vorbele la el, tânărul a ştiut cum să o vrăjească pe Alexandra, o tânără brunetă, creolă şi îmbrăcată destul de provocator.

Petru, unul dintre concurenţii ultimului sezon de la MPFM, a dat-o gata pe Alexandra cu dorinţele sale când vine vorba despre femeia potrivită. În plus, el mai avea un atu: accentul moldovenesc după care sexy-bruneta e înnebunită.

“Să ştiţi că nu am emoţii pentru că am apărut la televizor, am emoţii pentru că sunt pe care să-mi întâlnesc dragostea. (…). Bună, Alexandra! Ah, punct ochit, punct lovit! (…). Sunt şofer, Alexandra şi am venit să te cunosc. În primul rând, pentru că eşti foarte frumoasă. În al doilea rând, că eşti o fată cum îmi place mie şi anume «open mind (n.r.: deschisă)», în al treilea rând şi cel mai important factor care m-a determinat să vin este acela că nu eşti foarte înaltă, eşti minionă şi îmi place lucrul acesta. (…) ”, a spus Petru, fost concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”.

După ce s-a ridicat paravanul, cei doi s-au sărutat pe obraz şi s-au îmbrăţişat. Mai mult, Alexandra era nerăbdătoare să meargă la întâlnire, departe de camerele de filmat.

“Dar el nu vorbeşte cu accent? Că nu am auzit… Aşa! (…). Bine fac, am venit să te cunosc. Cu ce te ocupi, Petru? Foarte bine, în sfârşit un om cu care pot sta de vorbă! Da, îmi place!”, a spus Alexandra în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine”.

“Deci, Alexandra adoră accentual moldovenesc”, a reacţionat Bianca Drăguşanu.

Petru şi Alexandra, doi dintre concurenţii de la „Te vreau lângă mine”, au plecat la întâlnire, amândoi cu multă speranţă în suflet. Ei păreau convinşi că se potrivesc şi vor petrece sărbătorile de iarnă împreună.