VIDEO / Un taximetrist a fost arestat, după ce a snopit doi bărbaţi. Scenele şocante au fost filmate de o cameră de supraveghere

Publicat: 08/11/2017 | 14:48

Doi tineri au fost bătuţi cu bestialitate de un taximetrist, după ce au încercat să plece cu el de la clubul unde petrecuseră. La scurt timp după ce tinerii, potenţiali clienţi, au discutat prin geamul taximetrului cu şoferul, acesta a coborât şi din câteva lovituri i-a făcut KO. Bătaia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere instalată în zonă.

În imagini se observă cum, taximetristul Robert Mathe îi loveşte fără să stea prea mult pe gânduri pe cei doi tineri. Deşi au picat pe asfalt şi nu s-au mai ridicat, şoferul nu s-a oprit, le-a mai dat câte o lovitură de picior. Mulţumit parcă de faptele sale, el se urcă liniştit în taximetru, întoarce maşina şi plecă spre centrul oraşului, potrivit stiridecluj.

Una dintre victime a fost ajutată să se ridice de un martor la incident în timp ce cealaltă era încă pe jos, vizibil afectată de loviturile primite. Este posibil ca cei doi să fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice.

Taximetristul Robert Mathe a fost reţinut abia acum. Una dintre victime a fost operată cu ruptură de splină, având şi o lovitură puternică la cap. 

Scenele şocante s-au petrecut luna trecută, însă imaginile au fost făcute publice recent.

Citește și...