VIDEO / Voia să ajungă manechin celebru, dar soarta a lovit-o crunt! I-a aruncat cu acid sulfuric în faţă şi a distrus-o! Ce a făcut apoi agresorul

Publicat: 03/12/2017 | 16:53

Groaznică soartă a avut Resham Khan, o tânără care aspira să ajungă un model cunoscut. Era foarte frumoasă, dar acum a ajuns pe un pat de spital, arsă toată şi se roagă să moară! 

Un bărbat i-a aruncat cu acid sulfuric în faţă şi a desfigurat-o.

John Tomlin, în vârstă de 25 de ani, este cel care a aruncat cu acid sulfuric înspre geamul maşinii în care se afla frumoasa tânără, alături de vărul ei.

Resham Khan a povestit, potrivit metro.co.uk, că nu a realizat la început ce i se întămplă. A crezut că cineva a aruncat cu petrol pe ea. A aşteptat 45 de minute să vină salvarea, iar când a ajuns la spital a fost pusă sub un duş rece.

Tânăra a mărturisit că nu-şi explică de ce i s-a întâmplat ei acest lucru şi nu cunoaşte motivele care l-au făcut pe agresor să atace în acest fel. Uneori, se roagă să moară, pentru a scăpa de chinuri.

John Tomlin, în vârstă de 25 de ani, a aruncat lichidul corosiv în Resham Khan şi în vărul acesteia, Jameel Muhktar, în vârstă de 37 de ani, în timp aşteptau, în maşină, la semafor. Cel mai mult acid sulfuric a ajuns pe faţa şi pe corpul tinerei.

Substanţa, care a fost aruncată dintr-o sticlă, a fost atât de puternică încât a topit pielea şi hainele victimelor.

Ambele victime au suferit arsuri extinse, atât pe corp, cât şi pe feţe şi au necesitat intervenţii chirurgicale plastice; ei sunt încă trataţi pentru leziunile lor.

Tomlin, dat în urmărire de poliâie, s-a predat la scurt timp, iar ulterior şi-a recunoscut vina.

Citește și...