Vila unde s-a filmat emisiunea Ferma, de la ProTV, rămâne închisă! Care este motivul, deși vedetele au muncit s-o refacă

Publicat: 12/07/2019 | 14:44

Vila unde s-a filmat realityshow-ul Ferma, de la ProTV, va rămâne închisă și în această vară. Clădirea veche din judeţul Caraş-Severin nu poate fi deschisă fiindcă lipsesc banii pentru retuşuri şi avizele de funcţionare.

Restricţia continuă la vila Klaus, chiar dacă vedetele care au participat la show-ul de televiziune au muncit timp de câteva luni la refacerea clădirii şi au promis reintroducerea acesteia în circuitul turistic în vara lui 2019, ca tabără pentru elevi, notează adevărul.ro.

Narcis Lazăr, directorul Direcţiei de Sport şi Tineret Caraş-Severin (DSTCS), instituţie care administrează imobilul, spune că mai este nevoie de investiţii pentru ca elevii să poată fi cazaţi în siguranţă. „Ca să putem obţine avizele de funcţionare, trebuie să mai facem unele investiţii şi lucrări. Mai trebuie renovată bucătăria, sala de mese, trebuie dotată bucătaria la standarde de acum, mai e puţin de lucru. Pentru asta, noi am făcut deja un deviz de lucrări, l-am înaintat către Ministerul Tineretului şi Sportului, de unde ni s-a promis că vom obţine finanţare. Noi am preconizat că mai avem nevoie de aproximativ 400.000 de lei. Dacă primim banii, îi dăm drumul şi facem tot, dar ţinând cont şi de faptul că Vila Klaus e şi pe lista monumentelor istorice, trebuie să avem grijă ca tot ce facem acolo să nu se schimbe înfăţişarea şi să fie aprobat de cei de la Direcţia de Cultură şi Patrimoniu“, a dezvăluit directorul DSTCS.

„După 12-13 ani de închidere a vilei, ar fi extraordinar să putem organiza din nou tabere. Avem tot interesul pentru copii. Deja sunt grupuri care vin în vizită, fac fotografii, vor să pozeze cuşca în care a stat Luna, camerele unde au stat concurenţii. E interes mare“, a mai spus Narcis Lazăr.

”Banii din chirie tot acolo se investesc. Sunt cu documete, cu tot, legal. Cei de la Pro TV au fost foarte binevoitori şi ne-au ajutat foarte mult“, este afirmația aceluiași director.

Citește și...