Loading the player...

După ce CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit, în exclusivitate, că divorţul dintre Antonia şi Vincenzo Castellano este pe cale să se finalizeze, l-am filmat pe fostul partener al Antoniei în ipostaze surprinzătoare. (VEZI AICI: Am aflat informaţia de ultimă oră. Antonia divorţează în sfârşit! ”Au ajuns actele din Italia şi…”)

Vincenzo Castellano a mers la NUBA, unde şampania a curs în valuri. Poate că Vincenzo a băut de supărare, având în vedere că recunoştea, chiar în acest an, că mai are sentimente pentru cântăreaţă.

"Am iubit-o, şi acum mai ţin la ea, dar nu e posibil să mai avem o relaţie amoroasă. Este adevărat că Antonia este o femeie perfectă. Este foarte frumoasă şi, în plus, este mama copilului meu şi aşa va rămâne pentru totdeauna. Sunt mândru de ea că a reuşit să-şi facă o familie, că mai are doi copii, că are o relaţie serioasă şi că nu a înşirat bărbaţii. Atunci, m-ar fi făcut de ruşine. Să ştii că Antonia are un suflet foarte bun şi a suferit în viaţă. Nu a avut o copilărie fericită", declara Vincenzo Castellano la începutul acestui an.

Fostul soţ al Antoniei a petrecut cu şampanie scumpă
Fostul soţ al Antoniei a petrecut cu şampanie scumpă

Antonia şi-a refăcut viaţa după despărţirea de Vincenzo Castellano cu cântăreţul Alex Velea. Antonia şi Velea au împreună doi băieţei, pe Dominic şi Akim. Cei doi se iubesc foarte mult şi recent au decis să colaboreze şi pe plan artistic, Alex Velea apărând pentru prima dată într-un videoclip al Antoniei (VEZI AICI MAI MULTE).

Antonia a petrecut recent o perioadă în Italia, alături de Maya, fiica ei din căsătoria cu Vincenzo Castellano. Ciro Castellano, fostul socru al cântăreţei, a criticat faptul că artista nu şi-a vizitat fata prea des în ultima vreme. "10 luni. Din august anul trecut… (n.r.- de atunci nu a mai văzut-o Antonia pe Maya). Nu am nimic cu Antonia. A născut, are treabă, a avut emisiuni… E mama ei, nu a avut timp 10 luni, o oră jumate cu avionul, hai…", a declarat Ciro Castellano. (VEZI ŞI: +18 Imagini de infarct cu Antonia la plajă! Am filmat-o în cea mai perversă poziţie… - EXCLUSIV PE CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România)

Citeste despre:vincenzo castellano divort, antonia divort, vincenzo castellano antonia divort, vincenzo castellano sampanie


Share On Facebook